Θήβα - Συνελήφθη 36χρονος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών

Ο συλληφθείς, στην περιοχή Νεοχωράκι Θηβών Βοιωτίας, τραυμάτισε με στιλέτο, κατόπιν διαπληκτισμού, έναν 33χρονο ημεδαπό. Σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) στιλέτα, (2) κυνηγετικά όπλα, (490) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (10) τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, ναρκωτικά δισκία κ.α.
 Συνελήφθη, προχθές (20-09-2016) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών (κατοχή – καλλιέργεια).
 Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι στην περιοχή Νεοχωράκι Θηβών Βοιωτίας, ο 36χρονος, κατόπιν διαπληκτισμού, τραυμάτισε με στιλέτο (σε διάφορα μέρη του σώματός του), έναν 33χρονο ημεδαπό και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
 Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από άμεση κινητοποίηση και διενέργεια επιστάμενων αναζητήσεων, εντόπισαν τον 36χρονο σε περιοχή της Θήβας και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
 Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
 (3) στιλέτα,
(2) κυνηγετικά όπλα,
(11) φυσίγγια και (411) κάλυκες, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
(490) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
(10) τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, σε κατάσταση αποξήρανσης,
(25) ναρκωτικά δισκία, καθώς και
Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.
Ο 33χρονος διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
 Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς με τη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Θήβα - Συνελήφθη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget