“Έλα και συ” στον 4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς

Με κλειστούς δρόμους την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η Λιβαδειά υποδέχεται δρομείς από διάφορα μέρη της χώρας.“Καλούμε τους πολίτες στη γιορτή της Κυριακής, να βγουν στους δρόμους, να συμμετάσχουν, να χειροκροτήσουν και να χαρούν μαζί με τους δρομείς και τους επισκέπτες που θα έρθουν από όλοι την Ελλάδα”.
Αυτό τόνισαν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά και η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου για τον 4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς και των παράλληλων εκδηλώσεων.
Με την λέξη “συνεργασία” να κυριαρχεί οι διοργανωτές τόνισαν ότι σηματοδοτείται η αρχή μιας νέας εποχής στην αναβάθμιση του αγώνα και ευελπιστούν ότι θα είναι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων.
“Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας στέκεται αρωγός στις προσπάθειες αναβάθμισης και θα συμβάλλει για την ανάπτυξη της διοργάνωσης. Θέλουμε στην περιοχή μας ο Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος να έχει κυρία θέση στα αθλητικά και όχι μόνο, δρώμενα της περιφέρειας” τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.
“Εγώ και η κα Παπαθωμά θα μπούμε στη γραμμή εκκίνησης την Κυριακή έστω και συμβολικά για να δώσουμε την στήριξή μας σε αυτή τν προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη της πόλης. Θέλουμε να κάνουμε τον Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο το μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός στη Στερεά Ελλάδα. Το θέλουμε, το πιστεύουμε και θα το πετύχουμε” είπε η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου. Στην σημερινή συνέντευξη παραβρέθηκαν και μίλησαν εκτός από τις κες Παπαθωμά και Πούλου ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς- Ευβοίας Θανάσης Βλάχος ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του δρομικού κινήματος στη χώρα και στην περιοχή μας, στην συμβολή της ΕΑΣ στον αγώνα ενώ μετέφερε και τις ευχές για καλή επιτυχία του Προέδρου και του ΓΓ του ΣΕΓΑΣ κκ Παπαναγόπουλου και Σεβαστή.
Η Πρόεδρος του ΑΚΟ Λιβαδειάς Γωγώ Θεοδώρου τόνισε ότι “ο Ομιλος δημιούργησε αυτόν τον αγώνα και τον στήριξε φτάνοντάς τον στην 4η διοργάνωση. Όλο το δυναμικό του Ομίλου είναι επί ποδός σε κάθε βαθμίδα προσπαθώντας για την όσο καλύτερη διοργάνωση”.
Ο Διοικητής Τροχαίας Κώστας Τοπάλης, έστειλε μήνυμα στους πολίτες να σεβαστούν την προσπάθεια που γίνεται στην πόλη της Λιβαδειάς. “Η Τροχαία είναι έτοιμη και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της για την ασφάλεια των δρομέων. Θέλω να καλέσω τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και την σήμανση”.
Ο Γενικός Αρχηγός του Α.Κ.ΟΛ. Χρήστος Πολατσίδης έκανε αναφορά στις συμμετοχές τω αθλητών, τις διαδρομές και τις διαδικασίες της διοργάνωσης για την ασφάλεια των δρομέων.

4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget