ΒΑΚΧΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Έπειτα από εκατονταετίες σιωπής, το αρχαίο θέατρο της Τανάγρας θα ανακτήσει προσωρινά τη φωνή του, αύριο Σάββατο, 17-11-2016, με την παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη.
 Σας προσκαλούμε να απολαύσετε την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο αρχαίο θέατρο, υπό το φως της πανσελήνου, συμβάλλοντας με την παρουσία σας στην αναβίωση του μνημείου.
 Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του χώρου, οι θέσεις των θεατών θα αναπτυχθούν έξω από τη σκηνή και οι ηθοποιοί θα παρουσιάσουν το έργο στο κοίλο του θεάτρου, ενσωματώνοντας στην παράσταση τα προϋπάρχοντα φυσικά στοιχεία.
 Η είσοδος θα είναι δωρεάν για τους επισκέπτες. Ωστόσο για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του θεατρικού δρώμενου αλλά και την ασφάλεια του κοινού και του μνημείου, οι επισκέπτες θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του προσωπικού φύλαξης της ΕΦΑ Βοιωτίας, τόσο για την στάθμευση των οχημάτων τους όσο και στην ασφαλή πρόσβασή τους στο μνημείο.
 Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
 (Το αρχαίο θέατρο βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Τανάγρας, ακριβώς κάτω από το σύγχρονο αντλιοστάσιο της ΕΥΔΑΠ. Για περισσότερες πληροφορίες: Μουσείο Θήβας: 22620-27913 & Γραφείο Τύπου Δήμου Τανάγρας: 22623 51102).

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget