Οι PLAYMEN στην κεντρική πλατεία της Θήβας

Ένα κορυφαίο μουσικό γεγονός για πρώτη φορά στη πόλη μας. Τα μαγαζιά της πόλης μας ενώνονται και φέρνουν το κορυφαίο μουσικό δίδυμο PLAYMEN στην κεντρική πλατεία της Θήβας. Στηρίξτε την προσπάθεια αυτή, να δώσουμε μια νέα πνοή στη πόλη μας. Η συμμετοχή σας απαραίτητη, το κέφι σας αναγκαίο.
 Σε υποστήριξη από τα μαγαζιά ( THEATRO MOTEL VETRO FUNKY ATHINAIKON KALIKANTZAROS EMPORIKON LADOKOLA BARBEQUE ZITHOS ) και από την SOL διοργανώνεται αυτή ή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της θήβας την ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 21:00.
Στα παρακάτω μαγαζιά στις 2 SOL μπύρες ενα μπλουζάκι δώρο…
THEATRO MOTEL VETRO
ATHINAIKON FUNKY KALIKANTZAROS
 Καλή διασκέδαση…
 Οι Playmen, τo κορυφαίο DJ duo της Ελλάδας, κατάφεραν να στιγματίσουν το Καλοκαίρι του 2015 με έναν τρόπο που θα μείνει αξέχαστος. Απέδειξαν ότι οι live εμφανίσεις είναι το δυνατό τους χαρτί με ένα εξαιρετικό show στο θρυλικό club της Μυκόνου, Cavo Paradiso και μία επική εμφάνιση στο Athens Colour Day Festival. Αψήφησαν και κατέρριψαν, για άλλη μία φορά, τα όρια ανάμεσα στα μουσικά είδη με μία πολυσυζητημένη συνεργασία με τις Μέλισσες και την Καμεράτα στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2015. Έβαλαν την Έλλάδα στον χάρτη της διεθνούς ηλεκτρονικής dance σκηνής με συνεργασίες με μεγαθήρια του χώρου όπως τον Armin van Buuren και τους Dimitri Vegas & Like Mike. Η συνεργασία τους με τους Dimitri Vegas & Like Mike επισφραγήστηκε στα φετινά Mad Video Music Awards, όταν οι Playmen απένειμαν στο Νο.1 DJ duo παγκοσμίως, το τιμητικό βραβείο “Best International Greek Act” και θα συνεχιστεί στις 10 Αυγούστου 2015, όπου θα μοιραστούν τα decks στο Cavo Paradiso. Πρόσφατα, ο Armin Van Buuren, εξέφρασε δημόσια τον ενθουσιασμό του για το επικό performance των Playmen στο Colour Day Festival όπου 32,000 άνθρωποι κουνούσαν συγχρονισμένα τα χέρια τους δεξιά και αριστερά υπό τους ήχους του “Ping Pong” σε μία στιγμή που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το απόλυτο highlight του φεστιβάλ. Οι Playmen είναι ασταμάτητοι, ξεπερνώντας συνεχώς τους εαυτούς τους και βάζοντας ψηλά τον πήχη για όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες. Χωρίς περιορισμούς, φραγμούς και όρια, έχουν συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας αλλά και πολλούς από τους θρύλους της διεθνούς σκηνής. Το κορυφαίο DJ duo της Ελλάδας προσγειώθηκε με υπερηχητική ταχύτητα στην εγχώρια ηλεκτρονική dance σκηνή και δίνει δυνατά το παρόν του στο φετινό Καλοκαίρι! Official Website: www.playmen.dj Facebook: facebook.com/playmenmusic Youtube: youtube.com/playmenmusicSoundcloud: soundcloud.com/playmen Instagram: instagram.com/playmenmusic Twitter: twitter.com/playmenmus

PLAYMEN ,Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget