Οι εισηγήσεις της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά δεκτές από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Τις εισηγήσεις της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, την άριστη συνεργασία Α΄και Β΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης. 
Την έγκριση σύναψης Προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ψήφισε σχεδόν ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο της 25ης Απριλίου 2016.
 Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας παραχωρεί τα μηχανήματα και το προσωπικό της για τις διαγραμμίσεις εντός των Δημοτικών οδών των έξι Δήμων, των οποίων ψηφίστηκαν οι προγραμματικές συμβάσεις.
 Επίσης ψηφίστηκε η παραχώρηση κυριότητας οικοπέδου ιδιοκτησίας Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων ,που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαυροματίου
 Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά , δήλωσε:
 «Το οικόπεδο αυτό είχε αγοραστεί από τη Νομαρχία Βοιωτίας για χρήση προαύλιου χώρου του σχολείου, όταν τα σχολεία ανήκαν στις αρμοδιότητες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.
 Παραχωρείται τώρα στο Δήμο Αλιάρτου -Θεσπιέων για ιδία χρήση.
 Επίσης με τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων θα κατασκευαστεί στο οικόπεδο γήπεδο (5Χ5) για τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών .
 Με αυτές τις δράσεις και τις ενέργειές μας είμαστε δίπλα στο Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης στηρίζοντας με κάθε τρόπο τα παιδιά μας, τους μαθητές και τους πολίτες της Βοιωτίας».

Φανή Παπαθωμά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget