ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ WATERCRAFT‏

Ενημερώνουμε τους μεταλλεργάτες της περιοχής πως η εταιρεία NORSAFE WATERCRAFT HELLAS ΑΕ προέβη στις 30/11/2015 σε 4 απολύσεις εργαζομένων. Η εν λόγω επιχείρηση, όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στην ιστοσελίδα της, είναι κερδοφόρα.
Σ΄αυτό βέβαια συνέβαλαν πρώτα και κύρια οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με την εργασία τους, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα δε σταμάτησαν να δουλεύουν υπερωρίες και Σαββατοκύριακα. Όμως η εργοδοσία δε σταμάτησε εκεί. Στις 18/12/2015, ημέρα όπου το εργοστάσιο «έκλεισε» λόγω εορτών, απέλυσε άλλους 8 εργαζόμενους. Ο λόγος προφανής... Να προλάβει τις αντιδράσεις των εργαζομένων.
 Οι απολύσεις λοιπόν δεν ανάγονται σε θέμα βιωσιμότητας της εταιρείας αλλά στο πως θα ξεμπερδεύει απ΄τους υπαλλήλους της, μειώνοντας το προσωπικό και αυγατίζοντας τα κέρδη της.
 Συνάδελφοι εργαζόμενοι στη NORSAFE WATERCRAFT HELLAS ΑΕ σας καλούμε να μην σκύψετε το κεφάλι. «Όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού μας, θα καεί και το δικό μας...!». Τώρα πρέπει να να αναδείξουμε την εργατική αλληλεγγύη που μόνο εμείς οι εργάτες γνωρίζουμε τον τρόπο.
 Καλούμε την εταιρεία να επαναπροσλάβει όλους τους απολυμένους συναδέλφους που αυθαίρετα διέκοψε τη σύμβαση που είχαν συνυπογράψει.
 Καλούμε το ΣΕΠΕ Θήβας να προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες διαδικασίες και σε παρεμβάσεις στη συγκεκριμένη επιχείρηση.
 Καλούμε τους συναδέλφους να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους ανοιχτά. Να μην υπογράψουν οποιοδήποτε έγγραφο απόλυσης τους δοθεί από την εργοδοσία και να επικοινωνήσουν άμεσα με το Συνδικάτο.
 Με το Συνδικάτο να παλέψουμε για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα για μας και τα παιδιά μας, κόντρα σε κυβερνήσεις «δεξιές» ή «αριστερές» και σε αφεντικά.
 Στον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.
 Όλοι για έναν και ένας για όλους.



thiva news

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget