Επισκέψεις Σεβασμιωτάτου στα Ειδικά Σχολεία Λιβαδειάς, Χαιρωνείας και Κοντίτου Θηβών

 Τη Δευτέρα 21η Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τα Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς για να παραστεί στην εορταστική εκδήλωση των παιδιών εν όψει των Χριστουγέννων. Εν συνεχεία μετέβη στο Ειδικό Σχολείο Χαιρωνείας που λειτουργεί για πρώτη χρονιά φέτος μετά από προσπάθειες πολλών ετών.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στους μαθητές και στους διδάσκοντες ευλογημένα Χριστούγεννα, κάθε ευλογία του νηπιάσαντος Κυρίου μας στη ζωή τους και το νέο έτος 2016 να είναι ελπιδοφόρο και ειρηνικό. Τέλος, διένειμε στα παιδιά γλυκίσματα και άλλα Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Την Τρίτη 22α Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι. Ναό Πέτρου και Παύλου Κοντίτου Θηβών για τους μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγίου-Δημοτικού Σχολείου Κοντίτου Θηβών και στη συνέχεια μετέβη στο χώρο του σχολείου όπου παρακολούθησε την Χριστουγεννιάτική εκδήλωση με θέμα την ιστορία της βασιλόπιτας που είχαν ετοιμάσει οι δασκάλες. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά, στους γονείς και στο εκπαιδευτικό προσωπικό υγεία, δύναμη και ο Κύριός μας που γεννάται σε μια ταραγμένη εποχή να ειρηνεύσει τις καρδιές όλων μας. Τέλος, διένειμε στα παιδιά Χριστουγεννιάτικα δώρα.
 Στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων ο Σεβασμιώτατος στη συνέχεια παρευρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θηβών, η οποία είχε ως θέμα τη γέννηση του Θεανθρώπου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς όλους Χρόνια Πολλά και διένειμε δώρα στους μικρούς μαθητές.
 Την Τετάρτη 23η Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Πάντων Άσπρων Σπιτιών-Παραλίας Διστόμου για τους Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Λυκείου.

θηβα νεα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget