Θήβα - Εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου με τίτλο "Γίνε Παραγωγός Βιολογικών Προϊόντων’’

Το έργο "Γίνε Παραγωγός Βιολογικών Προϊόντων" αποτέλεσε μία δυναμική πρωτοβουλία με στόχο την ένταξη στην απασχόληση των κατοίκων της περιφερειακής ενότητας της Βοιωτίας, μέσω παράλληλων δράσεων κατάρτισης και συμβουλευτικής υποστήριξης.

 Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μέρος της Δράσης με τίτλο «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» (ΤοπΣΑ). Μέσω του έργου επιδιώχθηκε η ένταξη και η παραμονή στην τοπική αγορά εργασίας εξήντα (60) κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι μέσω επάλληλων δράσεων είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν, να υποστηριχθούν επαγγελματικά και να αναλάβουν θέσεις απασχόλησης είτε ως επιχειρηματίες είτε ως εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις της περιοχής.
 Αναλυτικότερα, το έργο «Γίνε Παραγωγός Βιολογικών Προϊόντων» υλοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΒιοΠαραγωγή Βοιωτίας» η οποία απαρτίζεται τόσο από τοπικούς φορείς και συνεταιρισμούς όσο και από φορείς πανελλαδικής εμβέλειας που δραστηριοποιούνται στους τομείς της βιολογικής καλλιέργειας, της πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων και της επαγγελματικής εκπαίδευσης και συμβουλευτικής. Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη στόχευσε στην αναβάθμιση της απασχόλησης των κατοίκων της περιοχής και στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας με ουσιαστικούς τρόπους και ποικίλες δράσεις.
 Ενημερωτικές Ημερίδες
 Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώνεται η διοργάνωση των ακόλουθων δύο (2) ενημερωτικών συναντήσεων για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Γίνε Παραγωγός Βιολογικών Προϊόντων»:
  την Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18.00’ μ.μ., στη Θήβα , στο Συνεδριακό Κέντρο της
 Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων – Αίθουσα Σεμέλη, Λουκά Μπέλλου 1 (απέναντι από το Μουσείο)
  την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18.00’ μ.μ. στην Αλίαρτο, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, Πλατεία Δημήτρη Καρανάσου, Λ. Αθηνών, Αλιάρτος.
 Στις ενημερωτικές συναντήσεις θα αποτυπωθούν οι δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου, θα αποτιμηθούν οι ενέργειες κατάρτισης και συμβουλευτικής υποστήριξης του έργου και θα διατυπωθούν προτάσεις για την βιωσιμότητα και την συνέχιση αντίστοιχων τοπικών πρωτοβουλιών.
 Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget