Διαλύεται το Ποτάμι !!!

Προς διάλυση οδεύει το Ποτάμι, αφού δεν κατάφερε να πείσει τους ψηφοφόρους πως φέρνει αυτό το καινούργιο για το οποίο μιλάει συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος γερνάει μέρα με τη μέρα, ενώ είναι ολοφάνερο πια πως οι ρυτίδες φεύγουν από το πρόσωπο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και πάνε στο πρόσωπο του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού ότι ή θα κάνει λίφτινγκ ή θα διαλύσει το κόμμα, γιατί δικό του είναι και ό,τι θέλει το κάνει.
Μεγάλο χτύπημα για το Ποτάμι ήταν πως έμεινε έξω από την Βουλή ο Νίκος Ορφανός, ο οποίος ήταν μια εγγύηση για το μέλλον της χώρα αλλά τώρα επιστρέψει πάλι στο σανίδι, οπότε σώθηκε τουλάχιστον το ελληνικό θέατρο.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι πολύ στενοχωρημένος που δεν τον ψήφισαν οι άνεργοι και οι νέοι αλλά κάποιος πρέπει να του πει πως αυτό είναι σημάδι υγείας για την κοινωνία, αφού πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας, αν είσαι άνεργος νέος και πάς και ψηφίσεις το Ποτάμι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ακόμα πως το Ποτάμι ήταν πολύ χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία, αφού για πρώτη φορά μάθαμε πόσοι είναι οι χίπστερ και οι χαζογκόμενες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ολιγάρχες δεν χρειάζονται πια το Ποτάμι, οπότε σκέφτονται να το διαλύσουν.
Όπως δήλωσε κορυφαίος ολιγάρχης, τώρα οι ολιγάρχες έχουν δικό τους τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν χρειάζονται πια το Ποτάμι.
Ο γνωστός ολιγάρχης είπε πως το Ποτάμι στοιχίζει πολλά, ενώ, παράλληλα, στέλνει και λάθος μήνυμα στην κοινωνία, αφού μπορεί κάποιοι πολίτες να πάνε να ψηφίσουν το Ποτάμι -αντί για τον ΣΥΡΙΖΑ-, να μοιραστούν οι ψήφοι και να χαλάσουν οι δουλειές των ολιγαρχών.
Σύμφωνα με τον διακεκριμένο ολιγάρχη, ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει καλύτερα την δουλειά για τους ολιγάρχες, αφού τα χάπατα δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι πια το αγαπημένο αγόρι των ολιγαρχών.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα επιστρέψει στο Mega, όπου θα συνεχίσει την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», με πρώτο καλεσμένο τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος τα κατάφερε καλύτερα από τον Θεοδωράκη.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget