Στο επίκεντρο τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ.Βαγγέλη Μεϊμαράκη ενημέρωσε για τα ζητήματα που απασχολούν το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας ο Αναπληρωτής Διοικητής κ.Σπύρος Δεσύλλας, κατά την επίσκεψη του κ.Μεϊμαράκη την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 στη Βοιωτία και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Θηβών.

 Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Θήβας πληροφόρησε τον Πρόεδρο της Ν.Δ για τα μεγάλα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά στην ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου από την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση, τα οποία και έχουν άμεσο αντίκτυπο στις προσφερόμενες υπηρεσίες Υγείας προς τους πολίτες.
 Συγκεκριμένα ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου αναφέρθηκε εκτενώς στις ελλείψεις Ιατρών, Νοσηλευτικού, Παραϊατρικού και Διοικητικού προσωπικού, καθώς και στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, το μοναδικό στην Στερεά Ελλάδα, το οποίο παρά τις άρτιες εγκαταστάσεις και τον μοναδικό εξοπλισμό του δεν λειτουργεί εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.
 Ο κ.. Δεσύλλας επεσήμανε την σπουδαιότητα του εν λόγω Κέντρου και τις εντατικές προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου για την άμεση εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης.
 Μάλιστα ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Θηβών τόνισε πως πρόκειται για ένα καινούργιο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο το οποίο διαθέτει υδρό λουτρά, πισίνα ειδική για άτομα με ειδικές ανάγκες, μεγάλους χώρους, με ειδικά κρεβάτια για άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, μεγάλες αίθουσες για εργοθεραπεία, λογοθεραπεία καθώς επίσης και ξενώνα.
 Ο κ. Δεσύλλας κάλεσε τον κ.Μεϊμαράκη να επισκεφθεί το Νοσοκομείο και το ΚΕΦΙΑΠ για να διαπιστώσει προσωπικά τη αναγκαιότητα λειτουργίας του Κέντρου υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά, χαρακτηριστικά πως το Νοσοκομείο Θηβών, είχε παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει και Μέλλον, καθώς αξίζουν στους πολίτες της Θήβας οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες Υγείας.
 Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει ολοκληρωμένη επίσκεψη στο Νοσοκομείο Θηβών το προσεχές διάστημα τονίζοντας πως η αντιμετώπιση των θεμάτων Υγείας αποτελεί προτεραιότητα.
 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget