Αλίαρτος - Συνελήφθησαν δύο άτομα κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Σε νομότυπη έρευνα στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, (2) κυνηγετικά όπλα, χρηματικό ποσό, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης κ.α.

 Συνελήφθησαν, χθες (29-08-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα, ένας 56χρονος ημεδαπός και μία 40χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
 Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση – αξιολόγηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους κατηγορουμένους, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, εντός της οικίας τους στην ανωτέρω περιοχή, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα σε αυτήν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 (80) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός νάιλον συσκευασίας.
Το χρηματικό ποσό των (2.160) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, ο οποίος περιείχε υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
(1) κυνηγετικό όπλο, ιδιοκτησίας του 56χρονου & (1) κυνηγετικό όπλο τύπου « flober », τα οποία κατείχαν παράνομα.
(8) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τύπου « flober ».
(2) κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι σε βάρος της 40χρονης, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών, για παράβαση νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.
 Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget