Σταμάτης Χαλβατζής '' ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ''

Βιώνουμε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του Ελληνικού Έθνους. Μετά από μια περίοδο έντονης κομματικής αντιπαράθεσης που υπέθαλψε την διαφθορά, την διαπλοκή, την αναξιοκρατία και την ευνοιοκρατία και οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής χρεωκοπίας, καλούμαστε σήμερα, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να σώσουμε την Πατρίδα και το Έθνος.

 Ο πρωθυπουργός της χώρας, με τις τελευταίες του ενέργειες και τοποθετήσεις αποδεικνύει ότι πάνω από μικροπολιτικά και κομματικά συμφέροντα τοποθετεί την σωτηρία της Πατρίδας.
 Αυτοί που με δική τους ευθύνη, οδήγησαν την χώρα στην σημερινή τραγική κατάσταση, αναγκάζονται ηθελημένα ή αθέλητα να συνδράμουν, έστω και επικριτικά.
 Ο Ελληνικός Λαός εξουθενωμένος από την αδιέξοδη λιτότητα, σε συντριπτικά ποσοστά στηρίζει αυτή την προσπάθεια, διεκδικώντας την ελπίδα για το αύριο.
 Είναι λυπηρό και άδικο φορείς και «αγωνιστές» να λιποψυχούν, είτε στο βωμό της υπεράσπισης συντεχνιακών συμφερόντων, είτε στη διεκδίκηση μιας «ιδεολογικής καθαρότητας», δεδομένου ότι μικρή σημασία θα έχουν αυτά, αν η χώρα οδηγηθεί στην οικονομική καταστροφή και στην διεθνή απομόνωση.
 Σταμάτης Χαλβατζής
 Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget