επίσκεψη της χορωδίας του ΚΑΠΗ Θήβας στο Κρυονέρι Δήμου Διονύσου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της χορωδίας του ΚΑΠΗ στο Κρυονέρι Δήμου Διονύσου όπου συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών και χορωδιών.Οι γυναίκες της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η Κρυονερίου μας έκαναν μεγάλη υποδοχή και μας προσέφεραν άφθονα γλυκά , ποικιλία από πίττες τσάι ,καφέ και κρασί.
Ευχαριστούμε την Συντονιστική Επιτροπή του Κ.Α.Π.Η Κρυονερίου για την ωραία υποδοχή που μας έκαναν και όσους άλλους τίμησαν την εκδήλωσή μας καθώς και τον δάσκαλό μας κ. Δέδε Κωνσταντίνο ο οποίος μας διδάσκει με ζήλο και μεράκι πολύ ωραία τραγούδια και είναι πάντα στο πλευρό μας.
Ευχαριστούμε και το ευγενές κοινό, που με την παρουσία και το χειροκρότημα του , μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε σε ποιοτικές καλλιτεχνικές βραδιές,για την διαφύλαξη της παράδοσης του τόπου μας. Η ανιδιοτελής και αληθινή αγάπη για τον παραδοσιακό μας πλούτο, είναι πράγματι η ζωοποιός δύναμη ,που στηρίζει όλους μας να επιμένουμε , σε πείσμα των ψυχικά και πνευματικά ανύνδρων καιρών που ζούμε να διατηρήσουμε ζωντανή την επαφή με τον παραδοσιακό μας πλούτο.
Η Συντονιστική Επιτροπή του Κ.Α.Π.Η` Δήμου Θηβών εύχεται σε όλα τα μέλη του Κ.Α.Π.Η καλό καλοκαίρι.
Η χορωδία του Κ.Α.Π.Η Θήβας ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία τα εξής τραγούδια:1) Ποτ-Πουρί- Καντάδες
2) Στην Ελευσίνα μια φορά – Στίχοι Β. Ανδρεόπουλος –Μουσική Δ. Μούτσης
3) Στο Μαγεμένο το μυαλό μου –Στίχοι-Μουσική Δ. Γκόγκος.
4) Ότι κι αν πω δε σε ξεχνώ –Στίχοι- Μουσική Β. Τσιτσάνης.
Συμμετείχαν επίσης με μεγάλη επιτυχία οι χορωδίες 1)Του Κ.Α.Π.Η Κρυονερίου Δήμου Διονύσου 2) Η Μικτή χορωδία του Κ.Α.Π.Η του Αλίμου 3) Η Παιδική χορωδία << ΠΟΛΥΧΡΟΜΟΝ>> ΤΟΥ Συλλόγου γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου

4) Η Χορωδία Πνευματικού Κέντρου Ιερού ΝΑΟΎ Αγίου Νικολάου Αχαρνών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget