‘ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’

- Tου Θανάση Τσάκωνα -
Πριν λίγες μέρες την ώρα διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους τοκογλύφους είδαμε συγκεντρώσεις για πρώτη φορά ( διαδηλωτών ) έχοντας ως κεντρικό σύνθημα ‘ Μένουμε Ευρώπη.’ Οργανωμένες από το γνωστό Μίλτο δελφίνο της ΝΟΥ ΔΟΥ (Ν.Δ.) καθώς και γνωστό σε όλους μας ‘μπουμπούκo’.
Τυπάκους!!!! O ένας έγινε βουλευτής και υπουργός ελέω μπαμπά (ποιος είπε ότι το μήλο δεν θα έπεφτε κάτω από τη μηλιά ;). Ο συνέταιρος της διοργάνωσης από τηλεπωλητής βιβλίων έγινε βουλευτής και υπουργός διαλαλώντας την πραμάτεια του ως καραγκιόζης και κλόουν εκβιάζοντας όπως έγραψαν πρόσφατα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ το τότε αρχηγό του πηγαίνοντας να πηδήξει από το 4ο όροφο του τότε ΛΑΟΣ. ( Δεν το έκανε βέβαια να είχαμε ξενοιάσει από δαύτον!! ! Αλίμονο μας εάν είτε την τύχη του Ζαχόπουλου.!!). Τώρα θα είχαμε δύο ΣΟΙΜΠΛΕ δεν μας έφτανε ο ένας. Και μετά αποστάτης με το μετέωρο βήμα πάντα ως κλόουν μιας και έχει στο αίμα της την αποστασία η δεξιά πολυκατοικία. Τα δυο πουλέν των Σαμαρά και Βενιζέλου που διέλυσαν ότι είχε απομείνει από την υγεία την παιδεία και την δημόσια διοίκηση σε συγχορδία με Βορίδηδες , Λοβέρδους , Χρυσοχοιδηδες και άλλους υποτελείς.
 Ατόπημα 1ο : Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται για η χώρα και τον πολίτη της, εσείς στηρίζετε τους τοκογλύφους δανειστές, στηρίζετε τον εχθρό. ( Αδιανόητο να μην το έκαναν άλλωστε οι δοσίλογοι και οι εφιάλτες είναι αποδεδειγμένο ιστορικά από ποιο χώρο προέρχονται).
 Ατόπημα 2ο : Το σύνθημα ανεπίκαιρο. Αλήθεια ειπώθηκε ότι φεύγουμε από την Ευρώπη και αυτοί θέλουν να μείνουν ; Την Ευρώπη της ειρήνης !!! Της δημοκρατίας !!! Της ισονομίας !!!! Την Ευρώπη των λαών!!!! Την Ευρώπη που εγγυάται τη ξένη κατοχή στη Κύπρο!!! Την Ευρώπη που θα υπερασπισθεί στο Καστελόριζο, τους Φούρνους και το Φαρμακονήσι !!!!
 Με γροθιές υψωμένες παλεύουν για μια ζωή φτώχια, για χαμηλές συντάξεις, για αύξηση της ανεργίας, για μεροκάματα πείνας. Διαδήλωση με Louis Vuitton , Chanel , Hunter, Prada , Aristi Italianni Burberry. Σκαφάτοι και χλιδάτοι ενάντια στο λαό και την πατρίδα. Αναρωτήθηκα! άφησαν τις κρουαζιέρες με τα σκάφη καλοκαιριάτικα και τρέχουν στη πλατεία Συντάγματος να διαδηλώσουν για μας !!!
 Και μέσα σε όλους τα ‘ λουλούδια’ της βουλής και της πολιτικής που αλλάζουν ιδεολογίες και κόμματα σαν τα πουκάμισα που φοράνε.
 Εκείνοι που υπηρέτησαν με το πιο αναίσχυντο τρόπο με τον ένα ή άλλο ρόλο τις υποτελείς πολιτικές των τελευταίων χρόνων. Ένα συνονθύλευμα από Θεοχάδηδες Οικονόμηδες , Μπίστηδες, Ψαριανούς. Απολίτικα και λούμπεν στοιχεία της πολιτικής ζωής του τόπου που με τον ένα ή άλλο τρόπο μας ‘ πυροβολούν ‘ καθημερινά, στηρίζοντας τις ελιτίστικες πολιτικές και πρακτικές.
 Ντροπή και πάλι ντροπή.
 Ο απλός λαός είναι με τη πατρίδα .
 ‘ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget