O Νίκος Σταυρογιάννης στην 9η Πανελλήνια Σύνοδο των ΦοΔΣΑ

Στη Χερσόνησο του Ηρακλείου βρίσκεται από χθες Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, ο Δήμαρχος Λαμιέων και πρόεδρος του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Σταυρογιάννης όπου συμμετέχει στην 9η Πανελλήνια Σύνοδο των ΦοΔΣΑ, που πραγματοποιείται με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων- Κυκλική οικονομία- ΦοΔΣΑ και κοινωνίες μηδενικών αποβλήτων».

Η 9η Πανελλήνια Σύνοδοςδιοργανώνεται από το Πανελλαδικό Δίκτυο ΦοΔΣΑ, το ΦΟΔΣΑ Βόρειας Πεδιάδας και την Περιφέρεια Κρήτης ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Στις εργασίες της 9ης Πανελλήνιας Συνόδου των ΦοΔΣΑ παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΠΕΝ κ.Γιάννης Τσιρώνης,ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού ΔιαχείρισηςΑποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ευάγγελος Καπετάνιος, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕκ. Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕκ. Σάββας Χιονίδης καθώς και επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στη διαχείριση των απορριμμάτων. Στη Σύνοδο παραβρέθηκαν ακόμα εκπρόσωποι φορέων από τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Σουηδία οι οποίοι αναφέρθηκαν στα μοντέλα με τα οποία διαχειρίζονται τα απορρίμματα στις χώρες τους.
Μετά το πέρας της χθεσινής συνεδρίασης ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕκαι Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδηςκαι ο Δήμαρχος Τρικαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου επισκέφθηκαν το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) όπου ενημερώθηκαν από τον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Στεφανίδη για τη μακρά ιστορία του και τη διεθνώς αναγνωρισμένη παράδοση στη διεξαγωγή βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας, στην ανάπτυξη εφαρμογών και προϊόντων και στην παροχή υπηρεσιών.

Οι εργασίες της Συνόδου ολοκληρώνονται αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου ενώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι στη σημερινή συνεδρίαση προέδρευσε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget