Τροποποίηση δρομολογίου ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση των πελατών της Λαϊκής



Στην οδό Περγάμου από τις 28/3 η Λαϊκή Αγορά-Τροποποίηση δρομολογίου ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση των πελατών της Λαϊκής.Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων ο χώρος ανάπτυξης της Λαϊκής Αγοράς της Δ.Κ. Θήβας μεταφέρεται προσωρινά στην οδό Περγάμου (περιοχή Πολυγύρα, πλησίον 5ου Γυμνασίου , μεταξύ των οδών Καραμαγκιώλη και Σιμίου), λόγω της έναρξης εργασιών του έργου “Βιοκλιματική αναβάθμιση του Δημοσίου Ανοικτού Χώρου κατά μήκος του ιστορικούς ρέματος ΧΡΥΣΟΡΡΟΑ Θήβας” (χώρος όπου λειτουργεί σήμερα η λαϊκή).

Ως εκ τούτου, από το Σάββατο 28 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Τετάρτη η Λαϊκή Αγορά Θήβας θα λειτουργεί στην οδό Περγάμου.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Λαϊκής Αγοράς, το ΚΤΕΛ Θήβας αποφάσισε να τροποποιήσει το δρομολόγιό του αστικού λεωφορείου προς τους Αγ. Θεοδώρους. Κάθε Σάββατο και Τετάρτη, από τις 07:00 έως 13:00 (ανά μία ώρα) το δρομολόγιο με αναχώρηση από το ΚΤΕΛ Θήβας θα έχει ως ακολούθως:
ΚΤΕΛ- ΚΕΝΤΡΟ – ΠΙΝΔΑΡΟΥ – ΜΟΥΣΕΙΟ – ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΠΟΥΛΗ-ΑΛΥΛΙΔΟΣ - ΚΟΜΒΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΑΛΥΛΙΔΟΣ - ΣΙΜΙΟΥ (χώρος Λαϊκής) ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget