Χ.Ε.Ν.ΘΗΒΑΣ - ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ 15, 16, 17 ΚΑΙ 18 ΜΑΙΟΥ 2015



Η Χ.Ε.Ν. Θήβας θα ταξιδέψει στη Βυζαντινή Οχρίδα, με το τοπικό τουριστικό γραφείο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ TRAVEL, σε μια αναζήτηση της Βυζαντινής κληρονομιάς μας, μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο.Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:
1η ΗΜΕΡΑ : Θήβα - Οχρίδα μέσω Καλαμπάκας - Φλώρινας με στάσεις για καφέ, γεύμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο - διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Οχρίδα - Φαράγγι Ράντισα - Μοναστήρι Αγ. Ιωάννη.
Πρόγευμα και αναχώρηση για μια μοναδική διαδρομή μέσα από το φαράγγι της Ράντισα το οποίο είναι 38 χλμ., το μεγαλύτερο βατό φαράγγι της Ευρώπης, Περνάμε δίπλα από ποτάμια, λιμνούλες, ανάμεσα σε δάση με αιωνόβια δένδρα. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Γιοβάν Μπογκόρσκι, σκαρφαλωμένο στο βουνό. Γεύμα, ελεύθερος χρόνος το απόγευμα. Το βράδυ δείπνο και διασκέδαση με ορχήστρα. Διανυκτεύρευση.
3η ΗΜΕΡΑ: Όσιος Ναούμ - Οχρίδα
Πρόγευμα και αναχώρηση για τηΝ εκδρομή στο μοναδικό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Από εδώ ξεκίνησαν οι Κύριλλος και Μεθόδιος, να διδάξουν τους Σλάβους την αλφάβητο και τη. Βίβλο. Επιστροφή στην Οχρίδα και ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης. Προαιρετικά κρουαζιέρα με καραβάκι στη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο - δείπνο - διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ: Οχρίδα - Μοναστήρι - Θήβα
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα). Χρόνος ελεύθερος στην παλιά αγορά και στη συνέχεια διέλευση συνόρων και επιστροφή στη Θήβα με ενδιάμεσες στάσεις.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 3 διανυκτερεύσεις στην Οχρίδα στο HOTEL DRIM 4*, πλήρης διατροφή, περιηγήσεις-ξεναγήσεις με σύγχρονο πούλμαν με κλιματισμό, τοπικός ξεναγός, ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 31/3/2015
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2262029505 5-7μμ καθημερινά και 2262027774 10πμ-1μμ καθημερινά.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget