Ηρθε η ώρα για έργα για το λαό κι όχι να κρυβόμαστε πίσω από τις λέξειςΣημάδια χάωσης παρουσιάζει η κυβέρνηση, έχοντας πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσει και προς το παρόν ακολουθεί μια προσεκτική πολιτική, αντί να προχωρήσει σε σαρωτικές φιλολαϊκές μεταρρυθμίσεις. Οσο όμως απλώνεις τον τραχανά, χάνεται η ουσία. Ας βάλει λοιπόν η κυβέρνηση προτεραιότητες σε όλα τα θέματα προκειμένου να εφαρμόσει την πολιτική της με συνέπεια σε σχέση με όσα έλεγε προεκλογικά.

 Ας μην ασχολείται λίγο ή καθόλου με πολλά σε μια προσπάθεια να έχει πρόσκαιρα πολιτικά και επικοινωνιακά οφέλη.
 Αυτά κρατάνε τρεις μέρες και η κυβερνητική θητεία τέσσερα χρόνια...
 Και κάτι ακόμη για την κυβέρνηση σε ότι αφορά το 75% του πληθυσμού, τους υπερχρεωμένους πολίτες που τους υποσχέθηκε ότι θα τους προστατέψει από την τοκογλυφία των τραπεζών (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε).
 Έχει πει κάποιος ότι τα πιο μεγάλα ψέματα λέγονται:
 - Πριν από τις εκλογές.
 - Κατά την διάρκεια του πολέμου
 - Και μετά το ψάρεμα.
 Επομένως, θα πρέπει η κυβέρνηση να μην αναλώνεται σε μετεκλογικές υποσχεσιολογίες και να οργανωθεί και να λειτουργήσει προς όφελος του λαού άμεσα διότι δεν γίνεται να κάνουμε κι άλλη υπομονή και τα μέτρα υπέρ του λαού να καταλήγουν ημίμετρα.
 Και από κάποιους άλλους να απαιτήσουν καθαρές απαντήσεις, για να μην διαψευστεί η ελπίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον.
 Αν το Μνημόνιο βαφτίστηκε γέφυρα δεν μας απασχολεί από τη στιγμή που κάποιοι προδότες του έθνους έκαναν το λάθος να διαπραγματευθούν την ανεξαρτησία της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, είναι κάτι που δεν αγγίζει κανέναν άνθρωπο που ήδη ζει το δικό του μαρτυρικό Μνημόνιο με τις υπερχρεώσεις από τις τράπεζες και τις υπερφορολογήσεις από το Δημόσιο.
 Μια καλή αρχή για την κυβέρνηση θα ήταν να πάψουν οι τράπεζες και το Δημόσιο να είναι βασανιστές του λαού και να συνεργαστούν μαζί του για να στηρίξουν αν όχι τον ίδιο, τουλάχιστον την εθνική οικονομία.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget