Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων



 1. Λήψη απόφασης για τη μετατροπή της νομικής μορφής του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔ.Σ.Α.) Στερεάς Ελλάδας σε Ανώνυμη Εταιρεία του άρθρου 265 του Ν.3463/06, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 6 Ν.4071/2012, για την έγκριση του καταστατικού της ανωτέρω Α.Ε., για την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή του ανωτέρω καταστατικού, και για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου στη Γενική Συνέλευση του Φο.ΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας του άρθρου 265 του Ν.3463/06 (Απόλυτη Πλειοψηφία).

 2. Έγκριση της υπ’ αριθ. 88/2014 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ» η οποία αφορά την έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού γ’ τριμήνου 2014.
 3. Έγκριση της υπ’ αριθ. 74/2014 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), η οποία αφορά τον καθορισμό τιμών διδάκτρων Δημοτικού Ωδείου, εκπτώσεων και λοιπών όρων φοίτησης.
 4. Έγκριση της υπ’ αριθ. 84/2014 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), η οποία αφορά τον «Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Θήβας».
 5. Έγκριση της σύμβασης υδροδότησης μεταξύ της Εταιρείας Παγίων ΕΥΔΑΠ και του Δήμου Θηβαίων (θέμα από αναβολή).
 6. Έγκριση της σύμβασης ρύθμισης παλαιών οφειλών υδροδότησης του Δήμου Θηβαίων και διακανονισμός καταβολής τους στην Εταιρεία Παγίων ΕΥΔΑΠ (θέμα από αναβολή).
 7. Παραλαβή προμελέτης με τίτλο ''Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ΑΠΕ σε κτίρια και εγκαταστάσεις του Δήμου Θηβαίων".
 8. Έγκριση 1ου ΑΠΕ για το έργο “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΗΒΩΝ”.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget