καραμπόλα 35 οχημάτων με έναν νεκρό στην Αθηνών-Λαμίας



Τραγωδία το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, καθώς, σημειώθηκε τεράστια καραμπόλα τουλάχιστον 35 οχημάτων η οποία κόστισε τη ζωή σε ένα άτομο. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν πολλά ΙΧ, δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο, ενώ, εκτός από έναν νεκρό υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι με ελαφρύτερα τραύματα.


 Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό οδηγών-επιβατών και τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Επιπλέον, υπάρχει εκτροπή κυκλοφορίας στον κόμβο του Σχηματαρίου.

οδηγός σχολίασε: Σήμερα το πρωί κατέβηκα Αθήνα. Ο δρόμος ήταν κόλαση στα σημεία που γίνονται παρεμβάσεις (και δεν ήταν ένα και δύο, κάθε 10χλμ είχαμε έργα με απαράδεκτη σήμανση). Το απόγευμα που γύριζα κατά τις 17:00 στο σημείο που έγινε η καραμπόλα αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, ότι δλδ εδώ θα είναι θαύμα αν με τη βροχή αυτή δεν γίνει δυστύχημα. Και το πιο εντυπωσιακό!? Τα διόδια διόδια. Τους τα έχωνα βέβαια σε κάθε σταθμό για το απαράδεκτο της κατάστασης, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.»

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget