Δείτε πως παραμορφώνουν τα αναβολικά! Φωτό- ΣΟΚ



Κάνουν τα πάντα για να χτίσουν το σώμα τους. Όταν η γυμναστική όμως δεν είναι αρκετή χωρίς δισταγμό καταφεύγουν στα διεγερτικά, στις ορμόνες αλλά και σε κάθε είδους σκευάσματα, που υπόσχονται γρήγορα και εύκολα ''γραμμωμένους'' μυς.Δείτε στις φωτό- σοκ πως παραμορφώνουν ανθρώπους και ζώα.

 Η γυναίκα που έγινε άνδρας!

 Η μέχρι πρότινος λεπτή ξανθιά Candice έχει στην κυριολεξία μεταμορφωθεί. Πλέον είναι μελαχρινή, με τριχοφυία σε πλάτη, στήθος και άνω χείλος και με φουσκωτά μπράτσα.
Όπως μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική εκπομπή δεν είχε καμία πρόθεση να... μεταμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, όταν ξεκίνησε να κάνει χρήση των συγκεκριμένων ουσιών αλλά «είναι πολύ αργά για να σταματήσει». Και συνέχισε:
 «Όταν ήθελα να αποκτήσω πιο μεγάλα χέρια και φαρδείς ώμους και μικρότερους γλουτούς, δεν ήθελα ακριβώς ένα αρρενωπό λουκ, δεν πίστευα ότι θα άλλαζα από γυναίκα και θα γινόμουν άντρας».
 Δολοφόνησε τη γυναίκα και το παιδί του

 Ο Christopher Michael Benoit ήταν ένας Καναδός επαγγελματίας παλαιστής που είχε περιγραφεί από τον World Wrestling Entertainment (WWE) ως «ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των οπαδών WWE για την απίστευτη αθλητισμό και την πάλη του ικανότητα."
 Ήταν ένας δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Ωστόσο, δεν ήταν όλα τόσο καλά στη ζωή του.
 Στις 22 Ιουνίου του 2007, ο Chris Benoit δολοφόνησε τη σύζυγο και τον γιό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μια μηχανή βάρους στις 24 Ιουνίου.
 Κατά την διάρκεια τοξικολογικών εξετάσεων διαπιστώθηκε πως οι ζημιές που είχε υποστεί ο εγκέφαλος του εξαιτίας των αναβολικών και άλλων φαρμάκων που έπαιρνε ήταν τρομακτικές σαν να ήταν ο εγκέφαλος ενός 85 χρονου που έπασχε από Αλτσχάιμερ''.
 Άνδρας με.. γυναικομαστία
http://thivarealnews.blogspot.com/

 Ο Ronnie Dean Coleman, 49 χρονος Αμερικανός επαγγελματίας bodybuilder που κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες ως επαγγελματίας λόγω της χρήσης της εξωγενούς τεστοστερόνης έχει υποστεί γυναικομαστία!
 Παραμόρφωση
http://thivarealnews.blogspot.com/

 Αλλά και η χρήση τους στα ζώα είναι εξίσου επικίνδυνη αφού μπορεί να τα παραμορφώσει.


αναβολικά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget