Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Θήβας



Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, που θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μμ στα γραφεία της ΔΕΥΑΘ, θέση Χοροβοϊβόδα, Θήβα, με το πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1 ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2023/25-07-2014 ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Δ.Α.Χ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ ΣΤΙΣ 13-11-2014.
 2 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΚΤΩ (8) ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (DATA) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΛΕΓΧΟ – ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΘΗΒΑΣ, ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ, ΕΛΕΩΝΑ.
 3 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ADSL IP STATIC ΣΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΛΕΓΧΟ – ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΘΗΒΑΣ, ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ, ΕΛΕΩΝΑ.
 4 ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.
 5 ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΡΝΟΥ».
 6 ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ».
 7 ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ».
 8 ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΤΡΙΜΗΝΟ 2014 (01/07/2014 – 30/09/2014).
 9 ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ΣΤΗΝ 26Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (21-11-2014) ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
 10 ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.
 11 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.
 12 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
 Μετά τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της συνεδρίασης, θα ακολουθήσει γενική ενημέρωση των μελών του ΔΣ της ΔΕΥΑΘ, από τον Πρόεδρο.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα τακτικά μέλη δεν μπορέσει να παρευρεθεί στη συνεδρίαση, παρακαλείται να ειδοποιήσει το αντίστοιχο αναπληρωματικό μέλος.

Με εντολή Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
ΔΕΥΑ Θήβας

ΔΕΥΑ Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget