Αλίαρτος - Συνελήφθησαν δύο ROMA , για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος



Είχαν προβεί σε αυτοσχέδια σύνδεση καλωδίων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, από στύλο χαμηλής τάσεως της ΔΕΔΔΗΕ, τα οποία κατέληγαν στις οικίες τους.Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών ελέγχων από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικής Βοιωτίας, με σκοπό την αποτροπή διάπραξης παραβατικών συμπεριφορών και ειδικότερα την πρόληψη και καταστολή περιπτώσεων κλοπών,
συνελήφθησαν χθες (23-10-2014) το πρωί στην Αλίαρτο Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικία 26 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος .
 Ειδικότερα χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, μετέβησαν μαζί με συνεργείο τεχνικών υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ, σε οικισμό ROMA στην Αλίαρτο Βοιωτίας, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δύο κατηγορούμενοι είχαν προβεί σε αυτοσχέδια σύνδεση καλωδίων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μήκους (130) μέτρων, από στύλο χαμηλής τάσεως της ΔΕΔΔΗΕ, τα οποία κατέληγαν στις οικίες τους.
 Τα ανωτέρω καλώδια αποσυνδέθηκαν με ασφαλή τρόπο από αρμόδιους υπάλληλους της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ η απώλεια σε κιλοβατώρες και η συνεπακόλουθη οικονομική ζημιά που υπέστη η εταιρεία, δεν έχει μέχρι στιγμής προσδιοριστεί.
 Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget