Θήβα - Συνελήφθη 28χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης



Κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης, -50- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κ.α. Συνελήφθη, χθες (21-10-2014) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.

 Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν και έθεσαν υπό συνεχή επιτήρηση εγκαταλελειμμένη οικία, σε περιοχή της Θήβας.
 Χθες το βράδυ, ο 28χρονος εισήλθε στην ανωτέρω οικία και προέβη στην περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω από τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς, οι οποίοι κατάσχεσαν συνολικά:
     τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1) έως (1,70) μέτρα αντίστοιχα, εκ των οποίων τα δύο καλλιεργούμενα εντός γλάστρας και το τρίτο εκριζωμένο και σε διαδικασία αποξήρανσης,
    ένα πλαστικό δοχείο, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (23) γραμμαρίων και αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος, για την περιποίηση των δενδρυλλίων.
 Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ακολούθως στην οικία του 28χρονου, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε ένα πήλινο σκεύος, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (27) γραμμαρίων.
 Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget