Οι σιωνιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο «οδύρονται» για τα εγκλήματα των Ναζί αλλά το Ισραήλ έχει εξελιχθεί σε κράτος εγκληματία πολέμου



Η Ελλάδα πρέπει να διακόψει τις οικονομικές και πολιτικές δοσοληψίες με το κράτος εγκληματία δηλαδή το Ισραήλ.....Διαπράττονται ή όχι εγκλήματα πολέμου κατά των παλαιστίνων από τους Ισραηλινούς;Είναι όχι ή το Ισραήλ κράτος εγκληματίας πολέμου;

Τα ερωτήματα αυτά δεν τίθενται τυχαία, πλήθος δημοσιευμάτων στον διεθνή τύπο παίρνει θέση και παραλληλίζει τα εγκλήματα των Ναζί κατά των εβραίων με τα εγκλήματα των εβραίων Ισραηλιτών κατά των παλαιστινίων.
Μέχρι τώρα από τις ισραηλινές επιδρομές έχουν σκοτωθεί 650 παλαιστίνιοι και 31 ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί από παλαιστινιακά πυρά.
Τα εβραϊκό λόμπι ανά τον κόσμο επί δεκαετίες είχαν ξεσπαθώσει προβάλλοντας το επιχείρημα των διωγμών από τους Ναζί στην Γερμανία ώστε να κερδίσουν την συμπάθεια των εθνών.
Τα εβραϊκά λόμπι μέσω της υπερπροβολής των άδικων προφανώς διωγμών που υπέστησαν και των αγριοτήτων που δέχθηκαν από τους Γερμανούς, είχαν ένα στρατηγικό στόχο, να κερδίσουν την συμπάθεια των λαών και κυρίως να κερδίσουν νομιμοποίηση στο Ισραήλ λόγω της διαχρονικής πολεμικής σύγκρουσης με τους παλαιστινίους.
Θυμίζουμε ότι πέρασαν δεκαετίες έως ότου η διεθνής κοινότητα αναγνωρίσει το κράτος του Ισραήλ και ακόμη πολλά κράτη δεν το έχουν αναγνωρίσει.
Αν και είναι κατανοητό, ένας λαός όπως οι ισραηλινοί να θέλουν να έχουν την κρατική τους και την εθνική τους οντότητα και ταυτότητα ωστόσο αντί να λύσουν το πρόβλημα με τους ισραηλινούς επέλεξαν την ένοπλη σύγκρουση.
Τα έσχατα γεγονότα με τους εκατοντάδες νεκρούς κυρίως παλαιστινίους αποδεικνύει ότι το Ισραήλ με την πολεμική του υπεροπλία εγκληματεί κατά των παλαιστινίων καθώς δεκάδες μικρά παιδιά έχουν σκοτωθεί.
Το Ισραήλ είναι κράτος εγκληματίας, προσβάλει τους διεθνείς ανθρωπιστικούς κανόνες και αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο.
Προφανώς και δεν ευθύνεται ο λαός του Ισραήλ αλλά η κυβέρνηση του Ισραήλ η οποία είναι απαράδεκτη και πρέπει να στιγματιστεί ως κυβέρνηση εγκληματιών.
Η Ελλάδα πρέπει να διακόψει τις οικονομικές και πολιτικές δοσοληψίες με το κράτος εγκληματία δηλαδή το Ισραήλ.


Ισραήλ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget