Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Θήβα



Σήμερα (18-06-2014) περίπου στις 05.20΄, στο ύψος της 92,400χ/θ της παράπλευρης οδού της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας ( ρεύμα προς Αθήνα), Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ένας 47χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε έτερο σταθμευμένο Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο.

 Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν σοβαρά ο 47χρονος επιβάτης και ελαφρά ο 38χρονος οδηγός, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.
 Ο 47χρονος, λίγη ώρα μετά, κατέληξε στα τραύματα του, ενώ από τους αστυνομικούς παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.
 Διενεργείται προανάκριση, από το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget