«Διαβεβαιώσεις» για ενίσχυση των νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας έδωσε ο Μ. Βορίδης



Πολυπληθής ήταν η αντιπροσωπεία των Βοιωτών, που επισκέφθηκε το μεσημέρι τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, προκειμένου να του θέσουν τα προβλήματα υποστελέχωσης των Νοσοκομείων Λιβαδειά και Θήβας.Ο Μητροπολίτης Γεώργιος, βουλευτές, αιρετοί, εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωποι των εργαζομένων και των γιατρών στα δύο νοσοκομειακά ιδρύματα συμμετείχαν στη σύσκεψη.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου από το γραφείο του Υπουργού:
 «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε ενδελεχώς για τη λειτουργία και το ζήτημα της στελέχωσης των νοσοκομείων του νομού.
Ο κ. Βορίδης διαβεβαίωσε ότι δε θα κλείσει κανένα από τα δύο νοσοκομεία του νομού. Σε ό,τι αφορά τη στελέχωσή τους, ανέφερε ότι στη Λιβαδειά και στη Θήβα πρόκειται σύντομα να διοριστούν δύο μόνιμοι γιατροί, ένας παιδίατρος και ένας παθολόγος αντίστοιχα.
Όσον αφορά στους επικουρικούς, ο Υπουργός Υγείας ενημέρωσε ότι προκηρύσσονται για τη Λιβαδειά θέσεις αναισθησιολόγου, ορθοπεδικού και παθολόγου, καθώς και θέσεις καρδιολόγου, παθολόγου και χειρουργού για τη Θήβα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι σε αυτούς πρέπει να συνυπολογιστούν και δώδεκα ιατροί, οι οποίοι πρόκειται να ενισχύσουν το ΠΕΔΥ».
 Σημ. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι όποιες αντιδράσεις, καθώς οι δεσμεύσεις Βορίδη θεωρούνται μακροπρόθεσμες ενώ τα προβλήματα των νοσοκομείων ημέρα με την ημέρα οξύνονται.


Βορίδης,νοσοκομεία Λιβαδειάς ,Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget