Προκαλεί ο Θ. Τζήμερος - «Δώστε τους δύο τόνους ηρωίνης δωρεάν στα πρεζόνια»



«Μην κάψετε την ηρωίνη» είναι ο τίτλος άρθρου του Θ. Τζήμερου.
Προκαλεί ξανά ο πρόεδρος της «Δημιουργία, ξανά!» Θάνος Τζήμερος με άρθρο του για την υπόθεση εξάρθρωσης του καρτέλ ηρωίνης από τις ελληνικές αρχές.
Ειδικότερα ο κ. Τζήμερος σε άρθρο με τίτλο «Μην κάψετε την ηρωίνη» στο protagon.gr ζητεί να δοθεί «δωρεάν στα πρεζόνια» το φορτίο των δύο τόνων ηρωίνης.

«Μέχρι τώρα τα ναρκωτικά που κατάσχονται από την αστυνομία αποτεφρώνονται σε υψικαμίνους. Είναι η ιδανική επιλογή για να... κρατιέται ψηλά η τιμή τους και να συνεχίζει το κύκλωμα την εγκληματική του δραστηριότητα» αναφέρει ο Θ.Τζήμερος προτείνοντας: «Αυτούς, όμως τους δύο τόνους μην τους κάψετε. Τολμήστε το. Αποθηκεύστε τους σε ασφαλές μέρος και δώστε την ηρωίνη δωρεάν στα πρεζόνια».
«Καλέστε τους με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη, να τους πείτε ότι δεν τους θεωρείτε εγκληματίες, αλλά συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη, ότι η Πολιτεία θέλει να σταθεί δίπλα τους κι ότι μπορούν, μέχρι να αποφασίσουν να ξεκινήσουν θεραπεία απεξάρτησης, να παίρνουν τη δόση τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με ιατρική φροντίδα και με αποστειρωμένες σύριγγες. Δύο τόνοι ηρωίνη θα επαρκέσουν για να καλύψουν την εγχώρια ζήτηση για χρόνια» προσθέτει ο κ. Τζήμερος.
Ο ίδιος, αφού απαριθμεί τα πλεονεκτήματα που θα είχε, κατά την άποψή του, μία τέτοια κίνηση, προτείνει να τολμήσει η Πολιτεία, όπως αναφέρει, τη μερική νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Και καταλήγει: «Σκεφθείτε, επί τέλους, καινοτόμα και ανθρωπιστικά. Αυτό το φορτίο ηρωίνης, μπορεί να γίνει η αφορμή ώστε ένα δυσβάστακτο φορτίο για τους ναρκομανείς, τις οικογένειές τους και την κοινωνία να αρχίσει να ελαφραίνει.»


www.bankingnews.gr

Τζήμερος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget