Ζητείται λύση!

  Βρισκόμαστε σε μια εποχή που η νεολαία έχει κλειστεί στο καβούκι της και αρνείται κατηγορηματικά να λάβει μέρος στον αγώνα για να κερδίσουμε πίσω την αξιοπρέπεια μας, η όλη κατάσταση έχει απομακρύνει τους νέους από το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, αλλά το κυριότερο είναι πως δεν δίνουν ούτε λίγη ώρα από την ζωή τους για να ασκήσουν τα εκλογικά τους καθήκοντα, δικαίωμα για το οποίο κάποιοι έδωσαν την ζωή τους!
 Η νεολαία έχει ανάγκη από μια πολιτεία η οποία θα της δώσει οράματα και μέλλον και όχι σκλαβιά για τρις και εξήντα, καθώς είναι πολύ πιο σωστό να ξέρεις ότι είσαι σκλάβος, παρά να νομίζεις πως είσαι ελεύθερος και »εργαζόμενος» με 400 το μήνα!
Η αριστερά δείχνει να έχει «οπλίσει» την οργή και την αντεπίθεση (ελπίζουμε) την οποία χρειάζεται ο λαός και κυρίως οι νέοι.
Η αριστερά πρέπει να μετουσιώσει τα οράματα τα οποία έχει δημιουργήσει καθώς και τις λύσεις οι οποίες θα πρέπει να είναι άμεσες και προς μια κοινωνική κατεύθυνση!
Οι εκλογές ανέδειξαν την αριστερά πρώτη δύναμη για πρώτη φορά στα χρονικά (άσχετα αν θέλουν να μας μάθουν άλλα μαθηματικά και άλλη στατιστική) και η δυναμική της θα φτάσει σε ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από το 35%, αρκεί οι βουλευτές της να οργώσουν την περιφέρεια (κυρίως την Μακεδονία) και να προσπαθήσουν να εμπνεύσουν και να πείσουν τον κόσμο πως μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.
Να σταματήσουν να πηγαίνουν στα πάνελ της ξεφτίλας και της διαπλοκής.
Να βγουν έξω στον κόσμο και να δώσουν το μήνυμα πως η αλλαγή θα έρθει, αρκεί να την πιστέψουμε και να την υποστηρίξουμε!
Αν εμπνεύσουν τους νέους, ο Σαμαράς ο Βενιζέλος και λοιποί κολαούζοι θα μας αφήσουν ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου


νεολαία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget