Απόπειρα αυτοκτονίας έξω από εφορία γιατί του κατάσχεσαν τον τραπεζικό λογαριασμό



Ένας νεαρός βγήκε στο εξωτερικό περβάζι των παραθύρων της εφορίας στη Μυτιλήνη και απειλούσε να αυτοκτονήσει όταν διαπίστωσε ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός ήταν άδειος αφού η εφορία είχε προχωρήσει σε αυτόματη αποπληρωμή των χρεών του. Σύμφωνα με το lesvospost, ο νεαρός πήγε το πρωί της Πέμπτης να κάνει ανάληψη από την τράπεζα και είδε πως ο λογαριασμός του είναι άδειος. Οι υπάλληλοι της τράπεζας, όπως φαίνεται,
τον ενημέρωσαν ότι χρωστούσε στην εφορία και η εφορία έκανε αυτόματη αποπληρωμή των χρεών.
 Έτσι, εκείνος πήγε στην ΔΟΥ και μετά από πολλές συζητήσεις με υπαλλήλους κατέληξε στο γραφείο του Διευθυντή. Πριν καν προλάβει να μιλήσει μαζί του, έτρεξε στο μπαλκόνι. Στην συνέχεια, ο νεαρός βγήκε στο εξωτερικό περβάζι των παραθύρων της εφορίας στη Μυτιλήνη και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
 Αμέσως κινητοποιήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό, πήγαν επί τόπου για να τον πείσουν να μην προχωρήσει στην απόφαση του. Τελικά φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και πείστηκε να ξαναμπεί μέσα στο κτήριο.
 Και αυτό όταν μόλις χθες ο Υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ανερυθρίαστα ότι το βάρος πέφτει στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους μικροεπαγγελματίες και ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα λεγόμενα «μεσαία και μεγάλα ψάρια». Οι επιπτώσεις αυτής της τακτικής του οικονομικού επιτελείου είναι οι παραπάνω!

Απόπειρα αυτοκτονίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget