Χατζηνικολάου - Ζαχαρέα «τρέλαναν» την AGB και έστειλαν το Mega στην 3η θέση



Μπορεί η μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό να μην ήρθε στην έκταση που αναμενόταν  ωστόσο η μεγάλη ανατροπή συντελέστηκε στο τηλεοπτικό σκηνικό.

 Για πρώτη φορά λοιπόν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, το Mega χάνει την πρωτιά στη μετάδοση των εκλογών, τερματίζει τρίτο και με μεγάλη διαφορά από τον πρώτο το Star. To κανάλι της Κηφισιάς με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα στο τιμόνι του τηλεοπτικού μαραθωνίου κέρδισαν το στοίχημα της τηλεθέασης σπάζοντας μια παράδοση δύο δεκαετιών.
Από τις  18:00 έως τις 02:00 το STAR σημείωσε 20,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ το MEGA βρέθηκε 6,3 μονάδες πίσω, σημειώνοντας μέσο όρο 14,4%. Ο ALPHA ήρθε δεύτερος με 14,8%, ενώ στην τέταρτη θέση ήρθε ο ΑΝΤ1 με 10,6%, μετά ο ΣΚΑΪ με 6,4% και τελευταία στην κούρσα της τηλεθέασης η ΝΕΡΙΤ με 5,7%.

 Ενδεικτικό επίσης είναι πως την αντίστοιχη εκλογική βραδιά του Ιουνίου του 2012 και από τις 18:45 έως τις 21:00 το Mega είχε τερματίσει πρώτο με 21% και το Star που τότε διατηρούσε έντονο ψυχαγωγικό προφίλ υπο τις οδηγίες του Σταμάτη Μαλέλη και την Πετρούλα να μεταδίδει τα exit poll είχε τερματίσει τελευταίο με 4,1%.

 Το Μega-λο κανάλι υπέστη μια ιστορική ήττα σε συνέχεια της πτωτικής χρονιάς που σημειώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Όλγα Τρέμη και τη γνωστή τριάδα σχολιαστών Πρετεντέρη, Τσίμα, Καψή που έχει πάρει την κατιούσα και τερματίζει μόνιμα δεύτερο.

 Το ενημερωτικό κομμάτι της Μεσογείων τελεί υπό πλήρη αδυναμία καθώς και η ναυαρχία των εκπομπών του, η Ανατροπή με τον Γιάννη Πρετεντέρη έχει υποστεί μεγάλη πτώση με τον Ενικό του Νίκου Χατζηνικολάου που προβάλλεται την ίδια ώρα να κόβει συνήθως πρώτος την κούρσα.

 Το εκλογικό σοκ για το Mega είναι μεγάλο και πρωτόγνωρο... Οι  γνωρίζοντες καλά το τηλεοπτικό τοπίο δεν αποκλείουν να δούμε εξελίξεις νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο, οπότε και δρομολογούνταν αλλαγές. ... Εκμεταλλευόμενοι λένε και την θερινή περίοδο που ξεκινά δεν αποκλείεται λοιπόν κάποια πρωτοκλασάτα ονόματα να φύγουν για  πρώιμες διακοπές. 


 http://newpost.gr/

Χατζηνικολάου,AGB

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget