Η θέση του ΣΒΣΕ σχετικά με την αποτυχία της Ημερίδας «Διαχείριση λοιπών κατηγοριών αποβλήτων – Βιομηχανικών – Αγροτικών – Κτηνοτροφικών» στη Θήβα



Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Κουδούνης απέστειλε στην ιστοσελίδά του “Α.Π.” επιστολή με την οποία εκφράζει την συμπάθεια του προς τους αγρότες που λόγω των δυσφημιστικών δημοσιευμάτων επλήγησαν τα προϊόντα τους, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν λύνονται τα προβλήματα με βιαιπραγίες αλλά με διάλογο. Η επιστολή έχει ως εξής:

 Αξιότιμε κύριε Πετρίδη.
 Μετά την αποτυχία διεξαγωγής της Ημερίδας της 19ης Φεβρουαρίου 2014 με τίτλο «Διαχείριση λοιπών κατηγοριών αποβλήτων Βιομηχανικών – Αγροτικών – Κτηνοτροφικών», στη Θήβα, εξαιτίας των λυπηρών γεγονότων που προηγήθηκαν της εκδήλωσης, παρακαλώ να δημοσιεύσετε την θέση του ΣΒΣΕ όσον αφορά τα γεγονότα και κυρίως την σχετική εισήγηση μου για το θέμα της Ημερίδας.
 " Η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ  ΑΕ γνωρίζοντας το ενδιαφέρον των Βιομηχανιών και εμού προσωπικά για την ανάγκη να δρομολογηθούν λύσεις από κοινού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ,τους Φορείς ,τους Παραγωγούς Στερεών Αποβλήτων και τους Πολίτες, για την διαχείρηση όλων των κατηγοριών στερεών αποβλήτων, μας προσκάλεσε να συμμετάσχουμε με εισήγηση στην Ημερίδα της 19ης Φεβρουαρίου 2014 .
 Η Ημερίδα αυτή ματαιώθηκε εξαιτίας λυπηρών γεγονότων που προηγήθηκαν της εκδήλωσης. Έτσι χάθηκε μία ευκαιρία διατύπωσης κοινών θέσεων και απόψεων για την αντιμετώπιση του θέματος.
 Είναι παγκοίνως γνωστό ότι η Βιομηχανία έχει διασυρθεί στο σύνολό της από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα τα οποία έχουν πλήξει καίρια το κύρος και την αξιοπιστία της, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται οι εξαγωγές  και οι διεθνείς συνεργασίες της και με άμεσο αντίκτυπο στις επενδύσεις, στην τοπική απασχόληση και στην Ανάπτυξη της περιοχής. Είναι επομένως λογικό να καταννοούμε και να συμμεριζόμαστε τον Αγροτικό κόσμο για τον οικονομικό αντίκτυπο που έχουν ανάλογα δυσφημιστικά δημοσιεύματα για τα προϊόντα τους.
 Ωστόσο πιστεύουμε ότι αυτά τα ζητήματα επιλύονται με το διάλογο την συναντίληψη και την διαμόρφωση κοινών θέσεων και κοινών δράσεων όπως άλλωστε υποστηρίζω και στην εισήγηση μου που θα έκανα στην εκδήλωση εφόσον πραγματοποιείτο. "

Με εκτίμηση,
 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 Νικ. Κουδούνης
 Πρόεδρος Δ.Σ.


anparatiritis.gr/

ΘΗΒΑ,ΔΕΠΟΔΑΘ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget