ραντεβού για τις 9 Μαρτίου στην γιορτή του Κιλελέρ δίνουν οι αγρότες



Ενώ οι αγρότες σ όλη την χώρα ολοκλήρωσαν την πολυήμερη παρουσία τους στα μπλόκα , και σταδιακά αποχώρησαν , δίνουν νέο αγωνιστικό ραντεβού για τις 9 Μαρτίου στην γιορτή του Κιλελέρ. Εκεί και φέτος, με απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων , θα γιορτασθεί το Κιλελέρ «Κλείνουμε το νέο αγωνιστικό ραντεβού για τις 9 Μάρτη , στον γιορτασμό του Κιλελέρ…» σημειώνεται στην απόφαση που πάρθηκε.

 Για το θέμα της φορολόγησης και των βιβλίων, το μπλόκο της Νίκαιας έδωσε στην δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία σημειώνει:
 « Τριάντα μέρες που βρισκόμαστε στους δρόμους του αγώνα ασκήσαμε μεγάλη αγωνιστική πίεση προς την κυβέρνηση , για να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα μας. Η συμμαχία μας στα μπλόκα με τους εργαζόμενους , τους ανέργους , τους συνταξιούχους, τους μικρούς επαγγελματίες, επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους , τους νέους των σπουδών και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών έδωσε δύναμη και προοπτική στον αγώνα μας. Παρ όλα αυτά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ   επέμενε στην αρνητική στάση έναντι του συνόλου των αιτημάτων μας. Η μόνη «παραχώρηση» που έκανε κάτω απ την πίεση του αγώνα μας , ήταν να μετατεθεί το τέλος επιτηδεύματος για πέντε χρόνια και να μεγαλώσει το όριο του τζίρου για την υποχρεωτική κράτηση παραστατικών από 10000 έως 15000 ευρώ. Επομένως όλα αυτά που λέγονται απ την κυβέρνηση και τα «παπαγαλάκια» περί «ικανοποίησης των αγροτικών αιτημάτων» είναι ψευδή και κοροιδία…»


http://www.ilamia.gr/

ΑΓΡΟΤΕΣ,ΘΗΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget