Χοντραίνει την κόντρα το ΠΑΣΟΚ για την αφίσα! Μετά τον "Μαυρογιαλούρο" χτυπάει και ο Ανδρουλάκης: Δικαιώνονται τα Ζάππεια εάν προσθέσεις 3 μηδενικά



- Πρώτος την επίθεση από το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ο γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος, κ. Καρύδης.- Κάνει λόγο κακόγουστη αφίσα που μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας.- Ο κ. Καρύδης καλεί την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να μαζέψει τους ανεγκέφαλους.- Αιχμηρό σχόλιο από τον Ν. Ανδρουλάκη στα social media.
 Η επικοινωνιακή τακτική της Νέας Δημοκρατίας με την αφίσα που δείχνει πως τα 17,7 εκατομμύρια ευρώ από τις μίζες επιστρέφονται στους πολίτες με εντολή Σαμαρά μπορεί να μην ήταν και ιδιαίτερα επιτυχημένη και προκάλεσαν την οργή των συγκυβερνώντων.

 Η αφίσα αυτή της Νέας Δημοκρατίας ανέβηκε στη σελίδα του κόμματος στο Facebook και γρήγορα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 Η κριτική και έντονη μάλιστα ήρθε από τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος δεν δίστασε να παροιμοιάσει τον πρωθυπουργό ως "Μαυρογιαλούρο" με αυτές τις επικοινωνιακές τακτικές. Σε σχόλιό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρύδης αναφέρει:
 «Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες».
«Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου» συνεχίζει ο κ. Καρύδης και προσθέτει: «Ας μαζέψει η ηγεσία της ΝΔ τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό».
 Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να χοντρύνει το παιχνίδι και τη σκυτάλη αυτή τη φορά έλαβε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κ. Ν. Ανδρουλάκης ο οποίος σχολιάσει στα social media με σαφή ειρωνικό τρόπο την αφίσα.
 Συγκεκριμένα λέει: "Τα Ζάππεια με τα 17δις δικαιώνονται...αν προσθέσεις τρία μηδενικά στο τέλος".


http://www.newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget