Θήβα - Συνελήφθη Βούλγαρος διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες, Συριακής καταγωγής



Κατασχέθηκε στη Θήβα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο μεταφέρονταν κρυμμένοι οι μη νόμιμοι μετανάστες.Ο 44χρονος είχε παραλάβει τους υπηκόους Συρίας από περιοχή του Έβρου, με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής
 Συνελήφθη, χθες (17-12-2013) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, Συριακής καταγωγής (πέντε άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας από 19 έως και 40 ετών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος, διαπιστώθηκε ότι στα πίσω καθίσματα του οχήματος βρίσκονταν, επιμελώς κρυμμένοι κάτω από κλινοσκεπάσματα, πέντε από τους ανωτέρω μη νόμιμους μετανάστες, ενώ ο έκτος ήταν κρυμμένος στον χώρο των αποσκευών.
 Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν ο 44χρονος διακινητής και οι έξι μη νόμιμοι μετανάστες, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο , καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 44χρονου. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι υπήκοοι Συρίας είχαν συμφωνήσει προ διημέρου με άνδρα Τουρκικής υπηκοότητας, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται, να τους μεταφέρει σε περιοχή του Έβρου, έναντι του χρηματικού ποσού των (3.000) με (4.000) ευρώ που έλαβε από τον καθένα.
 Από την ανωτέρω περιοχή παρέλαβε, χθες πρωινές ώρες, ο 44χρονος τους υπηκόους Συρίας, με σκοπό να τους μεταφέρει, κρυμμένους στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στην Αθήνα .
 Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του υπηκόου Τουρκίας και συνεργού του 44χρονου.
 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget