ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ « Το Χριστουγεννιάτικο γράμμα που έχασε το δρόμο »



Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Θήβας «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ» στηρίζει την πρωτοβουλία της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας . Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση για μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου που θα γίνει στη Θήβα και θα προσφερθεί ΔΩΡΕΑΝ.
 Το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας παρουσιάζει το παραμύθι της Λεμονιάς Κουτσοβασίλη « Το Χριστουγεννιάτικο γράμμα που έχασε το δρόμο » σε μουσική και στίχους Σταμάτη Μπρίκα, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:00 στο Σ.Φ.Ε.

 "Ένα Χριστουγεννιάτικο γράμμα που … πρέπει να βρει το δρόμο του, μια ειρηνική χώρα, ένας σοφός δήμαρχος και ένας καλός λύκος με μια σπουδαία αποστολή!
Θα καταφέρει ο ήρωας να βρει το θάρρος για να ξεπεράσει τα εμπόδια; Θα νικήσει τους φόβους του; Όταν οι καλοί φίλοι στηρίζουν ο ένας τον άλλο … γίνονται τα μεγαλύτερα θαύματα!" Ένα παραμύθι για τη δυσκολία της προσπάθειας, για τη δύναμη και το θάρρος, για την αγάπη και την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την διαφορετικότητα. Ένα παραμύθι για παιδιά και γονείς. Παίζουν: Μαρίζα Βέκιου, Σαπφώ Μακρή, Σταμάτης Μπρίκας, Λεμονιά Κουτσοβασίλη και ο Αϊ-Βασίλης. Η παράσταση είναι μια ευγενική προσφορά στους μικρούς φίλους της πόλης μας από τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και γίνεται με την συμπαράσταση των Σχολικών Συμβούλων 3ης & 4ης Π.Ε. & ΠΑΝ Βοιωτίας και του Συλλόγου Εκπ/ων Π.Ε Θήβας « Ο Πίνδαρος»
 Προαιρετικά και για να συμμετέχουν στο πνεύμα των ημερών οι μικροί μαθητές δείχνοντας έμπρακτα την έννοια τους για τους μη έχοντες, ας προσφέρουν αντί εισιτηρίου τυποποιημένα τρόφιμα και γάλα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της «ΑΡΩΓΗΣ» της Μητροπόλεως μας.

ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΜΑΙ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ -  ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget