Με επιτυχία η επιστημονική ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών



Μια ιδιαιτέρα ενδιαφέρουσα διθεματική επιστημονική ημερίδα διοργάνωσε, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων.Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο κ. Εμμανουήλ Κουδουμνάκης, Διευθυντής ΩΡΛ Κλινικής Νοσοκομείου Παίδων «Αγ. Σοφία», που μίλησε για τις συνήθεις ΩΡΛ παθήσεις σε παιδιά και εφήβους και ο κ. Ανδρέας Κατσάμπας, Καθηγητής Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που ανέπτυξε τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει στο δέρμα μας η υπερβολική έκθεση στον ήλιο (γήρανση, σπίλοι, μελάνωμα).
Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση, όπου οι διακεκριμένοι ιατροί απάντησαν στα ερωτήματα των παραβρισκόμενων.Την ημερίδα χαιρέτησε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα και τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι αποτελεί πλέον θεσμική παρέμβαση η βούληση του Ιατρικού Συλλόγου να ενημερώνει τους πολίτες για σημαντικά ιατρικά ζητήματα. Όπως είπε χαρακτηριστικά :
« Η προσπάθεια αυτή αποτελεί ύψιστο κοινωνικό έργο και σημαντική προσφορά στους συμπολίτες μας αλλά και ταυτόχρονη απόδειξη της ιατρικής ως λειτούργημα και όχι ως επάγγελμα».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget