Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.- Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία στο Εργατικό Κέντρο Θήβας



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.).
 Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία (μετονομασμένη ΠΑΣΚΕ) στο Εργατικό Κέντρο Θήβας, που απέκλεισε από το συνέδριο το Συνδικάτο εργαζομένων φαρμάκου – καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Βοιωτίας – Εύβοιας και περιοχής Αυλώνα, κλαδικό σωματείο – μέλος της ΟΕΦΣΕΕ. Σε μια περίοδο που είναι αναγκαία η οργάνωση των εργαζόμενων στα σωματεία τους, η ενίσχυση και η μαζικοποίηση των σωματείων, ο συντονισμός της πάλης μέσα από τις κλαδικές ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα, η πλειοψηφία του ΕΚ Θήβας,
με μια εντελώς προσχηματική αιτιολογία, δεν δέχεται καν να εγγράψει στη δύναμη του ΕΚ ένα κλαδικό συνδικάτο. Ένα κλαδικό συνδικάτο που εκπροσωπεί τους εκατοντάδες εργαζόμενους στα εργοστάσια και στις άλλες επιχειρήσεις φαρμάκου και καλλυντικού, φαρμακαποθήκες, φαρμακεία της περιοχής. Που δίνει καθημερινά τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων αυτών των εργαζόμενων, απέναντι στα αντεργατικά σχέδια εργοδοτών και εργολάβων της περιοχής, απέναντι στην αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική. Τη μάχη της οργάνωσης των εργαζόμενων, όποια σχέση εργασίας και αν έχουν, κόντρα στις δυσκολίες και τις εργοδοτικές παρεμβάσεις.
 Είναι προφανές ότι ο ταξικός προσανατολισμός του Συνδικάτου εργαζομένων φαρμάκου – καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Βοιωτίας – Εύβοιας και περιοχής Αυλώνα και η συσπείρωσή του στο ΠΑΜΕ ενοχλεί την παράταξη της πλειοψηφίας στο ΕΚ Θήβας, που φοβάται την ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων, των δυνάμεων του ΠΑΜΕ.
 Η ΟΕΦΣΕΕ στηρίζει το σωματείο – μέλος της και τη δράση του, που πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο πείσμα και αγωνιστικότητα και καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στην περιοχή να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να το δυναμώσουν.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget