Aντιδράσεις από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιέυμά σε τοπικό blog με τίτλο "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος;"



Οι αντδράσεις δεν προήλθαν από το κείμενο αλλά από την φωτογραφία του κειμένου που είχε τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας προφανώς κάποια υπονοούμενα.
Στο δημοσιέυμά σου με τίτλο "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος;" παραθέτεις και φωτογραφία στην οποία φαίνεται το προσωπό μου και στη συνέχεια αναφέρεσαι σε απόψεις τοπικών στελεχών περί ανετοιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει. Επειδή μπορεί να ταυτιστούνε αυτές οι απόψεις με το προσωπό μου, και επειδή και άλλη φορά προσπάθησες να εκθέσεις τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με παρόμοια δημοσιεύματα, γι αυτό έχω να σου κάνω την εξής παρατήρηση. Στα ρεπορτάζ και τα ενημερωτικά σου κείμενα καλό είναι να εκφέρεις την προσωπική σου γνώμη και να μην προσπαθείς μέσω των κειμένων σου να εκθέσεις απόψεις και συμπολίτες σου.
Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις αυτά που εσύ νομίζεις σωστά. Μπορεί να μη συμπαθείς το ΣΥΡΙΖΑ για τους δικού σου λόγους και κυρίως γιατί ήσουνα ενταγμένος στο χώρο του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα. Όμως το να προσπαθείς να περάσεις τις απόψεις σου χρησιμοποιόντας μεθοδεύσεις και πονηριές, αυτό κατά τη γνώμη μου είναι ανέντιμο και ανήθικο. Έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις και να σχολιάσεις τη συγκέντρωση και την ομιλία του κ. Τσίπρα αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να μηχανοραφείς μάλλον μέσα από κρυφοακούσματα.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget