ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/6 ώρα 19:30, κινηματογράφος «ΣΟΝΙΑ»



Η Τ.Ο. Χαλκίδας Θήβας παίρνει την πρωτοβουλία να ενημερώσει δημόσια τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής για ένα κρίσιμο ζήτημα, εκείνο της διαχείρισης των απορριμμάτων. Σε μια κατεξοχήν βιομηχανική περιοχή, με τον κρατικό σχεδιασμό να εξυπηρετεί κατά γράμμα τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, η διαχείριση των απορριμμάτων δεν αποτελεί απλά ένα «περιβαλλοντικό ζήτημα». Αποτελεί κρισιμότατο, ζωτικό  ζήτημα για την υγεία των εργαζομένων και του λαού της περιοχής. Στα πλαίσια αυτά σας καλεί να πάρετε μέρος στην Ημερίδα που διοργανώνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου, ώρα 19:30 στον κινηματογράφο «ΣΟΝΙΑ» με θέμα:
«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ: Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ» 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ – ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

· Ο κρατικός σχεδιασμός της διαχείρισης των απορριμμάτων, στην υπηρεσία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Ο ρόλος της Τοπικής Διοίκησης. (ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΑΣ, μέλος της Ε.Π. Ανατ. Στερεάς – Εύβοιας του ΚΚΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος)
· Κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας (Σύμμεικτων) Απορριμμάτων στη Θήβα, επιλογή των επιχειρηματικών ομίλων, προθάλαμος για την καύση. (ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΙΩΓΑΣ, Πολιτικός Μηχανικός - Υγιεινολόγος, μέλος της Ομάδας Περιβάλλοντος, Τμήμα Οικονομίας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ).
· Βιομηχανική Ρύπανση στην περιοχή Θήβας - Οινοφύτων: Η κύρια πηγή της επιβάρυνσης του Περιβάλλοντος και της υγείας των εργαζομένων της περιοχής. Ένα έγκλημα που συνεχίζεται. (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΩΜΑΝΑΣ, Χημικός)

Χαιρετισμό θα απευθύνουν σωματεία και φορείς της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget