Αλίαρτος - Εξιχνιάσθηκε κλοπή που είχε γίνει πριν από πέντε ημέρες σε μονοκατοικία



Συνελήφθη για την υπόθεση αυτή 27χρονος υπήκοος Ινδίας, ο οποίος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην χώρα μας .Αναζητούνται ακόμη τρεις συνεργοί του .
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα (20-05-2013) το βράδυ, σε μονοκατοικία στην περιοχή Πέτρα Αλίαρτου Βοιωτίας. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για την συμμετοχή του στη ανωτέρω κλοπή, 27χρονος υπήκοος Ινδίας, ο οποίος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην χώρα μας.
Ειδικότερα, περίπου στις 22:00΄το βράδυ της 20-05-2013, ο 27χρονος, μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε μονοκατοικία, ιδιοκτησίας 69χρονης ημεδαπής, την ώρα που εκείνη κοιμόταν.
 Οι δράστες αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, είδη ρουχισμού, διάφορα ποτά και άλλα μικροαντικείμενα της παθούσας, πλην όμως η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από την 69χρονη και τράπηκαν πεζή σε φυγή. Η 69χρονη προσήλθε την επόμενη ημέρα και κατήγγειλε την σε βάρος της κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 27χρονο δράστη προχθές (23-05-2013) το μεσημέρι από την περιοχή Δομβραίνα Θηβών.Ο 27χρονος αναγνωρίστηκε από την παθούσα, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερούταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα και σε βάρος του θα εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεργών του 27χρονου, ενώ παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.Η δικογραφία που σχηματίζεται, με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget