Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους διαγραφέντες της ΔΗΜΑΡ



Το καφεδάκι τους θα πιούν μαζί το απόγευμα στο Polis Cafeé οι διαγραφέντες από την ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς και ο άρτι αποχωρήσας από το κόμμα του Φώτη Κoυβέλη Ανδρέας Νεφελούδης μαζί στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά.Όλοι οι πρώην της ΔΗΜΑΡ συγκεντρώθηκαν για να διοργανώσουν την εκδήλωση που έχει τον προκλητικό τίτλο «Κρίση: τι χρησιμεύει η Αριστερά;». Και μόνο από τον τίτλο μπορεί να αντιληφθεί κανείς τον λόγο για τον οποίο οι συγκεκριμένοι βουλευτές είναι πρώην αλλά και γιατί αποχώρησε από το κόμμα του ο Α. Νεφελούδης. Τις εντυπώσεις ωστόσο αναμένεται να κλέψει ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς ο οποίος θα μιλήσει στην εκδήλωση και θα δώσει το στίγμα της συνεργασίας που μπορεί να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ανένταχτους αριστερούς.


 Η φιλοσοφία που επικρατεί στα στελέχη της Κουμουνδούρου -αντίθετα με ότι θα πίστευαν οι περισσότεροι- δεν είναι η ένταξη των διαγραφέντων στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά η παρότρυνση για την δημιουργία κομματικών σχηματισμών που μελλοντικά θα μπορούν να συνεργαστούν μαζί τους.

 Στην εκδήλωση πάντως θα εκπροσωπηθούν ακόμα οι Οικολόγοι Πράσινοι με τον  πρώην ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλου, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος της «Πράττω» Νίκος Κοτζιάς..

 Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί για να παραστεί και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης ο οποίος ενώ αρχικά είχε συναινέσει στην συνέχεια δήλωσε ότι δεν θα προσέλθει εξ αιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Παναγιώτης Βασιλάκης 

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget