Ο ΕΣΕΒ - ΟΤΑ συμμετέχει στην πανελλαδική πανεργατική απεργία την Τετάρτη 20 Φλεβάρη



ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οι τελευταίες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ έδειξαν για άλλη μια φορά την μεγάλη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.  Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ο κλάδος μπαίνει μπροστά στους αγώνες.
Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να παρασύρει άλλους εργαζόμενους και κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την πιο άδικη αντεργατική και βάρβαρη πολιτική των τελευταίων χρόνων.Το σύστημα φάνηκε πολύ πιο οργανωμένο και αποτελεσματικό απ’ ότι περιμέναμε.  Η κυβέρνηση ακάθεκτη συνεχίζει το έργο της, στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, κόβοντας και άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις διαλύοντας βασικούς τομείς όπως η υγεία η παιδεία, το κοινωνικό κράτος καθώς και πολλά άλλα.  Βασικά κοινωνικά αγαθά όπως το νερό, η ενέργεια, ο ορυκτός πλούτος ξεπουλιούνται σε ιδιώτες στο όνομα του κέρδους.

Ο αυταρχισμός της έχει ξεπεράσει τα όρια, καταργώντας τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, επιτιθέμενη σε συνδικαλιστές και ποινικοποιώντας το δικαίωμα στην απεργία. Ελέγχει απροκάλυπτα πάσης φύσεως συναθροίσεις-συνελεύσεις για την διατήρηση της «έννομης τάξης».
Είναι λοιπόν φανερό ότι για να αντιμετωπιστεί αυτή η ανελέητη επίθεση ο αγώνας δεν μπορεί να είναι κλαδικός.  ΜΟΝΟ ο συντονισμένος πανεργατικός παλλαϊκός αγώνας μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.  Αν οι εργαζόμενοι βρεθούμε μαζικά στους δρόμους την Τετάρτη, μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την εγκληματική πολιτική και την κυβέρνηση που την υλοποιεί.
Ο ΕΣΕΒ - ΟΤΑ συμμετέχει στην πανελλαδική πανεργατική απεργία την Τετάρτη 20 Φλεβάρη και καλεί τους συναδέλφους με τη συμμετοχή τους να στείλουν ένα μήνυμα προς τις συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΣΕ - ΑΔΕΔΥ ότι την νίκη θα την φέρει ο συντονισμένος πανεργατικός παλλαϊκός αγώνας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργαζόμενοι στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, συνταξιούχοι, νέοι, αγρότες, άνεργοι, μικροεπαγγελματίες να σταματήσουμε την Κυβέρνηση που μας σπρώχνει στην εξαθλίωση και την εξόντωση να διεκδικήσουμε αυτά που χάσαμε.

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις δύο μεγάλες πόλεις του Νομού  Θήβα – Λιβαδειά
Προσυγκέντρωση ΠΟΕ ΟΤΑ πλ. Καραϊσκάκη – Αθήνα 10.30 π.μ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Η Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ           ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget