εκδήλωση από τη Μ.Κ.Ο. «ΓΑΡΓΑΦΙΑ» Καπαρελλίου και τον σύλλογο « ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» Θήβας - «Τα Τραγούδια Διηγούνται Ιστορίες »



Αυτός είναι ο γενικός τίτλος της εκδήλωσης που θα παρουσιάσει η Μ.Κ.Ο. «ΓΑΡΓΑΦΙΑ» Καπαρελλίου και ο  σύλλογος « ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» Θήβας το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου στο Καπαρέλλι.

 Με αφορμή τους στίχους τραγουδιών, που όλοι μας λίγο – πολύ έχουμε ψιθυρίσει, ο φιλόλογος – συγγραφέας Σωτήρης Στεφανόπουλος πλάθει μικρές «Κρυμμένες Ιστορίες» όπως τις ονομάζει στο βιβλίο του, οι οποίες αυτονομούνται αλλά δεν κόβουν το νήμα που τους συνδέει με τους στίχους και τη μελωδία.

 Την κριτική παρουσίαση των κειμένων θα κάνει ο φιλόλογος Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ιστορίες του βιβλίου θα αφηγηθούν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ευαγγελία Κοκοντίνη. Θα παίξουν μουσική και θα τραγουδήσουν ο Σταμάτης Μπρίκας, ο Νίκος Ασλανίδης και η Σαπφώ Μακρή.


 Η εκδήλωση παρουσιάστηκε προ τριετίας από το « ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ» στους Αμπελόκηπους , παρουσία του ποιητή – στιχουργού Μάνου Ελευθερίου. Και 18 Φεβρουαρίου 2012 από το  σύλλογο « ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.



  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.



   M.K.O. «ΓΑΡΓΑΦΙΑ»                                  ΣΥΛΛΟΓΟΣ 



      ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ                          «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ»

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget