Αναζητούνται τρεις τουλάχιστον δράστες για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων



Αναζητούνται τρεις (3) τουλάχιστον δράστες για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Δομοκό Φθιώτιδας
Αναζητούνται για να συλληφθούν, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, τουλάχιστον τρεις (3) άγνωστοι δράστες, οι οποίοι σήμερα (24-12-2012) τα ξημερώματα, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Δομοκό Φθιώτιδας.
 Ειδικότερα σήμερα περίπου στις 03:00΄τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλες και γάντια, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού Λαμίας – Δομοκού και με την απειλή μακρύκανου όπλου τύπου « Kalashnikov » και ενός κυνηγετικού όπλου, ακινητοποίησαν τον 34χρονο, υπήκοο Αλβανίας, υπάλληλο του πρατηρίου.

 Στη συνέχεια ανάγκασαν τον 34χρονο να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ, που προερχόταν από τις εισπράξεις του καταστήματος, το χρηματικό ποσό των (540) ευρώ που είχε στην κατοχή του, μία χρυσή βέρα και μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.
 Ακολούθως οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε τουλάχιστον ένας ακόμη συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής, σε συνεργασία με γειτονικούς Νομούς.
 Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget