Ναυπηγεία Ελευσίνας: Ο Ταβουλάρης ζητά συγνώμη από τους εργαζόμενους



Συγνώμη από τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων του ζήτησε ο ιδιοκτήτης της Ελευσίνας Νίκος Ταβουλάρης.Οι εργαζόμενοι παραμένουν μήνες τώρα απλήρωτοι, αλλά η ιδιοκτησία των ναυηγείων μεταθέτει τις ευθύνες “στους αρμόδιους που με την ευθυνοφοβία τους δηιούργησαν περισσότερα προβλήματα”.
 Ο δήμος της Ελευσίνας μοίρασε τρόφιμα στους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους οι οποίοι δεν βλέπουν αχτίδα ελπιδας από πουθενά και παραμένουν όμηροι μιας αδιέξοδης κατάστασης.
 Διαβάστε όλη την επιστολή του ιδιοκτήτη των ναυπηγείων Ελευσίνας και βγάλτε -ο καθένας τα δικά του- συμπεράσματα:

Προς το Προσωπικό των δύο Ναυπηγείων

Το 2012 ήταν δύσκολη χρονιά για όλη τη Χώρα. Όμως για τα Nαυπηγεία μας, Ελευσίνα και Νεώριο, ήταν καταστροφική.
Μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση η ουσιαστική αδιαφορία των Αρμοδίων και η αδυναμία τους να λύσουν τα προβλήματα. Πολύ περισσότερο τα δημιούργησαν οι ίδιοι με την άγνοια και την παθολογική ευθυνοφοβία τους. Και για να κρατήσουν τα προσχήματα, έστειλαν τα θέματά μας, που χρονίζουν εδώ και 3 χρόνια, στα δόντια μιας δυσκίνητης, αντιπαραγωγικής και καταστροφικής για τη Χώρα γραφειοκρατίας, ή σε Επιτροπές που δεν τελείωναν ποτέ τίποτα.
 Χθες, με πρωτοβουλία του Δήμου Ελευσίνας και του ΣΕΝΕ, παραγωγοί της περιοχής μοίρασαν στην Πύλη του Ναυπηγείου τρόφιμα στους εργαζομένους του.
Ειλικρινά και από βάθος καρδιάς τους ευχαριστώ. Ανακούφισαν οικογένειες που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Για εμένα προσωπικά η χθεσινή μέρα είναι μέρα ντροπής και εξευτελισμού. Αφήσαμε απλήρωτους τους εργαζομένους μας μετά από 18 χρόνια λειτουργίας των 2 Ναυπηγείων μας. Σας ζητώ συγνώμη γιατί εργαζόμενοι νοικοκυραίοι και οικογενειάρχες βρέθηκαν στην ανάγκη να δεχθούν βοήθεια από ευαίσθητους συμπολίτες μας.
 Η σημερινή κατάσταση της Ελευσίνας και του Νεωρίου οφείλεται στην ελαφρότητα με την οποία χειρίζονται τα θέματα των Συμβάσεων οι αρμόδιοι.
Δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει η Οικονομία, η Βιομηχανία, τα Ναυπηγεία, η Απασχόληση. Και βρίσκουν απαράδεκτες και εκτός τόπου και χρόνου δήθεν νομικίστικες δικαιολογίες.
 Σας εύχομαι τα καλύτερα και με υπομονή ελπίζω ότι το 2013 δεν θα επαναληφθούν αυτά που μας προκάλεσαν τη σημερινή κατάσταση.

Ν. Σ. Ταβουλάρης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget