Ο Γιάννης ''Μάρθας Βούρτσης'' Βρούτσης προκαλεί τον ελληνικό λαό!



του Στρατή Μαζίδη

Ο υπουργός εργασίας ή καλύτερα της μεγαλοεργοδοσίας Γιάννης Βρούτσης φαίνεται πως πέρα από το χάσιμο της μάχης στα εργασιακά, ασχέτως αν το πλάνο διέταζε να μην τη δώσει ποτέ, έχει απωλέσει την μπάλα και στο επικοινωνιακό επίπεδο.
Διότι τι άλλο μπορεί να συμπεράνει κανείς όταν μιλώντας στη ΝΕΤ δήλωσε «πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ζήσει κάποιος με 586 ευρώ. Από την άλλη, μακάρι να είχαν όλοι τα 586 ευρώ».

Άραγε ο υπουργός μεγαλοεργοδοσίας συγκαταλέγει και τον εαυτό του στους “όλους”; Βέβαια ο κος Βρούτσης ζει με 586 ευρώ. Το τριήμερο.

Και αναρωτιέται κανείς. Δεν αισθάνεται ντροπή να βγαίνει και να ξεστομίζει αυτά τα λόγια; Δεν αρκείται που θα βρεθούμε όλοι στο δρόμο, αρέσκεται να μας κοροϊδεύει; Ή μπέρδεψε τη βούρτσα με τη…λούτσα όπως λέμε;

 Αλήθεια, γιατί δε βγαίνει μια βόλτα πεζός να τα πει αυτά στην κοινωνία και τις ουρές των ανέργων στον ΟΑΕΔ;

Επί των δικών του ημερών δεν επισφραγίστηκαν οι ανατροπές στα εργασιακά, η κατάργηση του επιδόματος γάμου, ο θάνατος των συλλογικών συμβάσεων, το άπλωμα του ωραρίου και ο περιορισμός των αποζημιώσεων;

Ξέρετε, αυτές τις αλλάγες που πάτησε την κοιλιά της και τις εμπνεύστηκε η κακιά τρόικα και όοοοοοοοχι φυσικά κάποια ελληνικά μυαλά τα οποία ενόψει π.χ. μεγάλων συγχωνεύσεων ή μεταναστεύσεων σκοπεύουν να αφήσουν στο δρόμο χιλιάδες συνανθρώπων μας επιθυμώντας να το πράξουν με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Υπάρχει όμως μια διαφορά στην υποκρισία.

Η Μάρθα Βούρτση όντας αξιόλογη ηθοποιός στο τέλος πάντα αποσπούσε το χειροκρότημα.

Ο Γιάννης Βρούτσης είναι υπουργός εργασίας. Οφείλει να σπάσει το κεφάλι του στον τομέα της ανεργίας και όχι να υπηρετεί τα συμφέροντα ορισμένων μεγαλοεργοδοτών κάνοντάς μας το λυπημένο.

Ας έχει άλλωστε κατά νου ότι λεφτά μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά από αυγά όπως είδαμε στη Συγγρού διαθέτουμε αρκετά.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget