Επιστολή διαμαρτυρίας του Επιτ. Προέδρου του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΩΝ κ. Ανδρέα Π. Γιαννόπουλου



Μετά την   δημοσίευση πρόσκλησης , για  συμμετοχή  στην Πανεργατική απεργία της 6 & 7 Νοεμβρίου  ( πλ. Αγοράς; ) από « Οργάνωση » και την αναφορά για «μπόνους » «προνόμια » αλλά και  «συντάξεις»  των εργατοπατέρων  του Εργοδοτικού  Συνδικαλισμού, που περιλαμβάνονται  και οι ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  σας  γνωρίζω ότι :

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ έμπορος  δεν εξαργύρωσε την συνδικαλιστική του δράση με ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό  όφελος.

Η ισοπέδωση χωρίς διαχωρισμούς , εξυπηρετεί όσους συνέβαλαν στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση της χώρας μας .

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων  μας δεν κάναμε καμμία  ΔΙΑΚΡΙΣΗ  με ΜΟΝΟ σκοπό την εξυπηρέτηση των συναδέλφων και των πολιτών ΚΟΝΤΡΑ  στην αδιαφάνεια, την αδιαφορία , την διαφθορά  μέχρι που να χαρακτηριζόμαστε « αστείοι » , « γραφικοί » , «παρορμητικοί », « ενοχλητικοί » με μεγάλο κόπο και ΚΟΣΤΟΣ  , ενάντια και στην ΕΞΟΥΣΙΑ όταν έπρεπε.

 Αισθάνθηκα αμηχανία όταν , προ ημερών με ρώτησαν δύο συνάδελφοι , ΠΟΣΑ  παίρνω από το «Προεδριλίκι» , τους απάντησα ΤΙΠΟΤΑ , καλά …. ας ήσουν τόσα χρόνια;……..και με την αφορμή αυτή , δημοσιοποιώ την παρούσα.

Πιστεύω ότι «τίμησα », την  εμπιστοσύνη  των μελών του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΩΝ αλλά και των αντιπροσώπων – εκλεκτόρων ΟΛΗΣ της ΧΩΡΑΣ όπως και τα άλλα μέλη  των Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Τα προσωπικά μου « κέρδη » , « μπόνους »κ.λ.π. είναι , οι δεκάδες «Τιμητικές » διακρίσεις από ΟΛΗ  τη ΧΩΡΑ , ειδικά οι τέσσερις μοναδικές με τον τίτλο του ΕΠΙΤΙΜΟΥ .

Με εκτίμηση

και

Ευχές για Οικονομική , κοινωνική και ηθική

ανάκαμψη  της Χώρας μας.

Ανδρεας Π. Γιαννόπουλος

Επιτ. Πρόεδρος του Ε.Σ. Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget