Ψήφισμα εργαζομένων στον Δήμο Λεβαδέων‏



ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 20-11-12 αποφάσισε κατά πλειοψηφία στη συνέχιση (από 12-11-12) των κινητοποιήσεων με κατάληψη όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων για Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή (21/22/23-11-12) καθώς και των Παιδικών Σταθμών και Καθαριότητας με καθαρισμό μόνο κτιρίων (ευαίσθητων ομάδων πχ σχολεία, νοσοκομείο κλπ κάθε Τετάρτη και Σάββατο) και τέλος κατέληξε στο κάτωθι ψήφισμα:
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στα βάρβαρα μέτρα, που μας χτυπούν, που μας οδηγούν πίσω ολοταχώς στον εργασιακό μεσαίωνα.
Συνεχίζουμε με όλες τις μορφές αγώνα, εξασφαλίζοντας τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, απέναντι σε Κυβέρνηση, Τρόϊκα και Ε.Ε.
Δηλώνουμε ότι δεν αποδεχόμαστε:
Τις απολύσεις μέσω διαθεσιμότητας των χιλιάδων ΔΕ ΙΔΑΧ συναδέλφων μας.
Τις πάνω από 30.000 απολύσεις, μέσω μετατάξεων μόνιμων και αορίστου χρόνου δημοσίων υπαλλήλων μέσα στο 2013 και 150.000 μέχρι το 2015.

Τις απολύσεις που θα γίνουν σε μία σειρά Δήμους και Περιφέρειες επειδή τα οικονομικά τους βρίσκονται στο «κόκκινο».
Την «Επιτροπεία» στους Δήμους που θα εκτινάξει στο 10πλάσιο την τοπική φορολογία και θα οδηγήσει σε περαιτέρω απολύσεις.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στους αντιλαϊκούς νόμους και τις πολιτικές που τα γεννούν, με πλήρη συνείδηση ότι ο δρόμος αυτός είναι μακρύς και δύσκολος.
Καμία αναμονή. Δεν θα επιτρέψουμε ο αγώνας μας να οδηγηθεί στον εκφυλισμό, την απογοήτευση και τη μοιρολατρία.
Είμαστε σύμμαχοι με τα λαϊκά στρώματα, που πλήττονται από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Η κοινή μας δράση και η συμμαχία μας αποτελεί βήμα στην κλιμάκωση του αγώνα μας, για να αποτρέψουμε όχι μόνο τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και την παραπέρα υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών και την αύξηση της ανταποδοτικότητας.

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ – ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget