Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α καταδικάζει την απόλυση της δημοσιογράφου Λαμπρινής Θωμά από το Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «Αθήνα 9,84».



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει απερίφραστα την καταχρηστική, προκλητική και δια θυροκόλλησης απόλυση της δημοσιογράφου Λαμπρινής Θωμά από το Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «Αθήνα 9,84».

Καταγγέλλει τη διοίκηση και τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού για αυταρχική συμπεριφορά σε βάρος της δημοσιογράφου, η οποία πράττοντας σύμφωνα με τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας δεν δέχθηκε να υιοθετήσει την επιβαλλόμενη είδηση ότι «η Ε.Σ.Η.Ε.Α. φιμώνει τον Αθήνα 9,84» την 17η Οκτωβρίου 2012, ημέρα γενικής απεργίας και αποκατέστησε εν συνεχεία από την εκπομπή της την αλήθεια. Για την ενέργεια της αυτή, δέχεται την μήνη της διεύθυνσης και οδηγείται σε απόλυση.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στη Λαμπρινή Θωμά και καλεί το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη να καταδικάσει κάθε πράξη λογοκρισίας και τρομοκρατίας στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «Αθήνα 9,84», όπως και να αποκαταστήσει τη δημοσιογράφο.

 
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

        Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
 
Θέμης Μπαλασόπουλος          Γιάννης Τσούνης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget